Films & Series

Deze mega spannende serie moét je gezien hebben: ‘Beste serie van 2024’

spannende-netflix-serie-three-body-problem

Heb je niks om te kijken en is alles wat je tegenkomt boring? No worries wij hebben de perfecte serie voor je! 3 Body Problem, staat op dit moment op 1 in de Netflix-top 10 series en is volgens kijkers megaspannend! Wie een liefhebber is van science fiction-series vol met spanning en mysterie moet deze absoluut op hun kijklijstje zetten!

Waar gaat de serie over?

Ben jij ook zo’n fan van spannende science fiction-series? Dan mag je 3-Body Problem op Netflix echt niet missen! Deze bloedstollende serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Chinese schrijver Liu Cixin. Het verhaal neemt je mee terug naar de jaren zestig in China, waar Ye Wenjie, een briljante wetenschapper, onverwacht betrokken raakt bij een geheime missie van de overheid. Ye Wenjie wordt ingezet om contact te leggen met buitenaardse wezens, maar haar beslissingen hebben onverwachte en levensveranderende gevolgen voor de hele planeet.

Gelukkig staat ze er niet alleen voor! Een team van slimme wetenschappers en detectives bundelt hun krachten om de dreiging van de aliens tegen te gaan. Maar kunnen ze op tijd zijn om de aarde te redden? Met een mix van spanning, mysterie en een vleugje sciencefiction houdt deze serie je gegarandeerd op het puntje van je stoel. Spannend!

Watch on YouTube

Cast

Wist je dat 3 Body Problem niet alleen een goed verhaal heeft, maar ook een fantastische cast? Deze serie barst van het talent, met onder andere de getalenteerde Eiza González, Jess Hong, Jovan Adepo, Alex Sharp en John Bradley in de hoofdrollen. Je herkent misschien John Bradley wel van zijn rol als de lieve Samwell Tarly in Game of Thrones. Maar hij is niet het enige bekende gezicht uit de wereld van Westeros! Ook acteurs Jonathan Pryce en Liam Cunningham, die we kennen als High Sparrow en Davos Seaworth, spelen mee in de serie. Een hoop bekende gezichten dus!

Populair onder de kijkers

Vanaf 21 maart is de achtdelige science fiction-serie te zien op Netflix. Op social media laten de kijkers weten erg enthousiast te zijn over de serie! Op dit moment staat de serie op 1 in de top 10 van series in Nederland. Op IMDb scoort de serie 7.8 van de 10 sterren en op Rotten Tomatoes scoort de serie 77% op de Tomatometer en 77% Audience Score. Volgens de kijkers dus zeker het kijken waard! Ook op X zijn er veel positieve reacties te vinden over de serie. De serie is spannend, gaat over aliens en heeft een goede cast, I mean, wat willen we nog meer, right? Wij kunnen niet wachten om de serie te gaan bingen!

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: 3 body problem