Films & Series

Déze nieuwe Netflix-serie is volgens critici de ‘beste van het jaar’

netflix-serie-beef

Er is tegenwoordig zoveel aanbod op streamingdienst Netflix dat kiezen soms best een uitdaging kan zijn. Maar als je nog op zoek bent naar dé perfecte serie, dan moet je zeker verder lezen! De nieuwe Netflix-serie Beef wordt namelijk gezien als de 'beste serie van het jaar' en wij vertellen je waarom.

Netflix-serie Beef

Het zal dan ook niet als een verrassing komen dat de nieuwe Netflix-serie Beef op de streamingdienst in de top 10 staat van beste series. De serie gaat over een heftig verkeersongeluk, waardoor de twee hoofdrolspelers Danny Cho (Steven Yeun) en Amy Lau (Ali Wong) hoog in hun emoties raken. Op dat moment kennen de twee elkaar nog niet, maar daar komt snel verandering in. Want Danny en Amy raken daarna verwikkeld in elkaars leven.

We snappen best dat als je deze serie begint met kijken, je misschien denkt dat het weer zo’n serie is vol met slechte grappen en dark humor. Maar het is het toch écht waard om nog even verder te kijken. Want de serie bevat namelijk een duidelijke boodschap. We kunnen onze ouders namelijk niet de schuld blijven geven van onze problemen en juist daarom is het belangrijk om het goede van het leven in te zien.

Lovende reacties

Veel mensen hebben de serie al gekeken en zijn het allemaal eens dat je deze serie zeker moet kijken. Op Rotten Tomatoes en IMDB krijgt de serie ook ontzettend veel positieve reacties. En de critici zijn ook erg lovend over de nieuwe serie. Ze zeggen zelfs dat dit wel eens de beste serie van het jaar kan worden. Het is volgens een criticus van The Age namelijk een productieserie en die zien we tegenwoordig niet meer zo vaak op de streamingdienst. Er komen namelijk veel onvoorspelbare en ingewikkelde scenes in voor. Door al deze enthousiaste reacties zijn wij zeker benieuwd naar de nieuwe serie!

Lees ook:
Fans opgelet! Seizoen 3 van Outer Banks staat op Netflix

Twitter

Ook Twitter staat bomvol reacties over de nieuwe Netflix-serie Beef. Zo zegt de een: ‘Loved every episode‘ en de ander zegt weer: ‘Binged it all over 2 days‘. Ook wordt de hoofdrolspeelster Ali Wong flink naar boven gehaald op Twitter. Veel mensen zeggen ‘Never saw Ali Wong in anything before, brilliant perfomance from her‘. De serie is dus volgens veel mensen zeker de moeite waard om te gaan kijken. Ben jij ook benieuwd naar deze gloednieuwe serie? Bekijk hieronder alvast de trailer.

Watch on YouTube

Beeld: netflix

Must reads 👀