Lifestyle

Bespreken jullie deze dingen? Dan zijn jullie echte besties

goede-vriendschap

Samen met je bestie kun jij lachen en huilen. Jullie zijn er voor elkaar in moeilijke tijden en hebben altijd elkaars rug. Als jij met je vriendinnen deze dingen kunt bespreken, dan is jullie vriendschap echt super hecht!

Als je over deze dingen praat met je bestie zijn jullie super close

Hoeveel kunnen jullie er afvinken?

1. Jullie grootste blunders

Als jullie samen kunnen lachen om de domme dingen die jij weleens gedaan hebt in je leven, is dit een teken van een super hechte vriendschap. Deze beschamende momenten delen jullie met elkaar, en jullie weten ook dat het tussen jullie blijft. Dat is een teken van super veel vertrouwen!

2. Poep

Over poep praten doe jij natuurlijk niet zomaar met iemand. Vaak kies je iemand die je vertrouwt en waar je een goede band mee hebt. Praat jij dus met je bestie over poep, is dit een teken dat je diegene vertrouwt. Jullie relatie is volgens de wetenschap dan super sterk!

3. Bedpartners

Bespreek jij met je bestie alle details van je avonturen in de slaapkamer? Als jullie uitgebreid praten over jullie steamy nights, zijn jullie echt close. Geen detail is te veel voor jullie en jullie weten vaak alles van elkaar op dit vlak.

4. Irritaties

Jullie zijn super eerlijk naar elkaar, dan ook over wat jullie soms minder leuk vinden aan elkaar. Als jij iets niet zo leuk vindt aan je bestie, dan is het ook gewoon zo dat je dit tegen haar kan zeggen. Komt ze bijvoorbeeld altijd te laat en vindt je dit vervelend? No problem, dit bespreken jullie gewoon met elkaar!

5. Fouten die jullie maken

Er zijn natuurlijk ook serieuze fouten gemaakt in jullie leven maar ook hier kunnen jullie goed over praten. Jullie oordelen niet over elkaar, en daarom durven jullie ook alles te delen. Dat is een teken van een goede vriendschap!

6. Relatieproblemen

Jij kunt altijd bij je bestie terecht met je struggles van je huidige relatie. Als jij een discussie hebt gehad met je lover, kun jij dit gewoon delen met je bestie zonder dat zij meteen een slecht oordeel heeft over je vriend. Dit is super fijn en geldt natuurlijk ook de andere kant op.

7. Angsten

Je grootste angsten zijn dingen die jij niet zomaar op tafel gooit. Jullie kunnen deze gewoon bij elkaar kwijt omdat jullie ook hier geen oordeel over hebben. Ook al schaam jij je voor je angsten, die bespreek je zonder twijfel met je bestie. Jullie hebben een super goede vriendschap!

Beeld: Pinterest