Lifestyle

De populaire app BeReal komt met een handige nieuwe functie

Emily in Paris Rome

We weten inmiddels allemaal wel wat we bedoelen als we het over BeReal hebben. De app waarin je échte foto's maakt. Maar deze populaire app komt binnenkort met een handige nieuwe functie. En wij zijn enthousiast!

BeReal

De wereldberoemde app BeReal is een korte tijd razend populair geworden. Maar als je geen idee hebt waar we het over hebben, dan zullen we het nog eens voor je uitleggen. Op de app BeReal krijg je één keer per dag de melding om een foto te maken, maar dit moet vervolgens wel binnen twee minuten gebeuren. Vervolgens wordt je back en front camera gefotografeerd en kunnen al je vrienden deze foto bekijken. Ook kunnen je vrienden zien hoe vaak je deze foto opnieuw hebt gemaakt. Dus als je niet echt ‘real’ bent geweest, kan iedereen dat ook zien, want dat is het goed van de app. En nu komt BeReal binnenkort met een handige nieuwe functie.

Lees ook:
Met deze nieuwe functie van WhatsApp kan je berichten bewerken

Nieuwe functie

Het is niet de eerste keer dat de app is veranderd sinds de release. Tegenwoordig kan je namelijk ook meerdere BeReals op een dag maken, maar alleen als je de eerste foto wel op tijd hebt gemaakt. Ook kan je nu leuke muziekjes toevoegen aan je foto. En nu komt er dus weer een nieuwe update aan voor deze app. BeReal werkt namelijk aan een nieuwe functie waarbij je binnenkort kan chatten met elkaar. Met de zogenoemde Realchat kan je over een tijdje dus ook privéberichten sturen naar je vrienden. Hierdoor wordt de app dus steeds meer een sociaal platform waar je ook contact kunt hebben met vrienden. Helaas is het nog niet bekend wanneer de nieuwe functie van BeReal uit komt in Nederland. We can’t wait!

Beeld: Emily In Paris

Must reads 👀