Lifestyle

Je moet nooit met je benen over elkaar zitten bij de kapper

benen-over-elkaar-kapper

Een verse coupe, heerlijk! Vaak zitten we voor onze nieuwe kapsels aardig wat tijd in de kappersstoel wanneer we niet enkel gaan voor het bijknippen van de puntjes. Tijdens deze lange zit wil je het jezelf natuurlijk zo comfortabel mogelijk maken en is de kans groot dat je je benen over elkaar doet. Maar wist je dat je dat vooral niet moet doen? De reden is bizar, maar vrij logisch.Ā 

Benen over elkaar bij de kapper

Het klinkt misschien gek. Waarom mag je je benen nu weer niet over elkaar doen bij de kapper? Wat heeft dat met de kapper te maken. Nou, het antwoord is een stuk simpeler dan je denkt. Wanneer je in de kappersstoel zit ben je geneigd om je benen te kruisen, omdat dit voor veel mensen comfortabel zit. Voor het eindresultaat is het blijkbaar helemaal niet verstandig. Waarom? De kans blijkt dan groter te zijn dat je kapsel oneven geknipt wordt. Whatttt?

Kappersbezoek

Het is al ingewikkeld genoeg om de kapper de juiste instructies te geven, zodat je met een goed gevoel en een goed kapsel naar huis gaat, dus is het extra zonde als je je haircut verpest door met je benen over elkaar te zitten, niet? En eigenlijk klinkt het best logisch. Je zit namelijk scheef als je je benen kruist en dan is het inderdaad te begrijpen dat je haar uiteindelijk scheef geknipt is als je weer normaal zit. Voortaan toch maar even op je benen letten dan?

Beeld: Pinterest