Food

Yummy! Ben & Jerry’s brengt 3 nieuwe smaken uit

ben-jerrys-nieuwe-smaken

Helaas duurt het nog even voordat het zomer is, maar het is altijd tijd voor een lekker ijsje! Ben & Jerry's maakt zich vast klaar voor de warme dagen en brengt drie nieuwe smaken uit. Déze wil je proeven!

Ben & Jerry’s Sundae

Zoals we allemaal weten komt het ijsmerk Ben & Jerry’s met de meest creatieve smaken. Al een tijdje hebben zij ook hun eigen Sundae-assortiment. De beroemde bekers gevuld met heerlijke smaken, bedekt met een romige laag slagroomijs. Deze reeks van Ben & Jerry’s is al een hele tijd te verkrijgen in de supermarkten, maar nu komen er dus drie verrukkelijke nieuwe smaken bij! Loopt jullie mond al vol met water? Die van ons wel! We kunnen niet wachten om ze te proeven.

Lees ook:
Recept! Zo maak je de Baileys Strawberries Cream Colada

Nieuwe smaken

Laten we eens kijken of hier weer een publieksfavoriet tussen zit, net zoals de Netflix & Chill’d of een échte klassieker zoals de Cookie Dough. De eerste smaak die zich bij de Sundae-familie mag voegen is de Dulce De-Lish. Dit is gezouten karamelijs met karamelchunks en karamelswirls, afgetopt met chocoladeslagroomijs en met als finishing touch chocoladechunks on top.

Als tweede heeft Ben & Jerry’s de Choco-lotta Cheesecake smaakt bedacht. Dit is chocoladecheesecake-ijs met chocoladechunks, cookieswirls van chocola, afgetopt met, je raadt het al, romig chocoladeslagroomijs. Deze is dus voor de échte chocolovers!

En last but not least, Caramel Café! Deze is speciaal voor alle vegans en is dus met veganistisch ijs gemaakt. Het heeft een koffie-karamelsmaak en er zitten lekkere stukjes karamelkoek in, afgetopt met romig slagroomijs, karamelsaus en chocoladechunks. Welke is jouw favoriet?

Beeld: bn & jerry's