Astrologie

Dit vind jij belangrijk in een relatie gebaseerd op je sterrenbeeld

relatie tips

Het is soms wel fijn om aan te geven wat jij belangrijk vindt in een relatie, maar het is ook fijn om te weten hoe je partner daarover denkt. Dit is wat jij belangrijk vindt in een relatie gebaseerd op je sterrenbeeld.

Ram | 21 maart – 19 april

Rammen zijn een van de sterrenbeelden die ervan houden om hun gevoel te uiten in een relatie. Zij laten dit ook graag merken. Dit doen ze door cadeautjes te geven en door veel tijd te besteden aan hun partner. Een Ram ontvangt ook graag liefde in de vorm van cadeautjes en complimentjes.

Stier | 20 april – 20 mei

Het sterrenbeeld Stier houdt ervan om samen met jou veel tijd door te brengen. Zelfs het samen boodschappen doen is voor hem of haar al geweldig om te doen. Een Stier steunt jou door dik en dun. Zij vinden het echt een feestje om samen met jou te zijn. Ook helpt je partner je met het bereiken van je dromen. Goals! Een Stier ontvangt het liefst liefde in de vorm van fysieke aanrakingen door hun lover.

Tweelingen | 21 mei – 20 juni

Tweelingen vinden het belangrijk om te blijven communiceren. Dit is een van de sterrenbeelden die altijd eerlijk zal zijn tegen hun partner en ook duidelijk zullen aangeven wat ze zoeken in een relatie. Doordat zij communicatie zo belangrijk vinden, ontvangen zij het liefst liefde in de vorm van complimentjes. Schrijf bijvoorbeeld een mooi gedicht voor je partner of zeg een keer hoe mooi hij of zij eruit ziet.

Kreeft | 21 juni – 22 juli

Een Kreeft is echt relatie materiaal. Ze zijn vaak rustig en begrijpen hun partner heel goed. Een Kreeft zorgt ervoor dat zijn partner zich comfortabel voelt. Door hun zorgzaamheid ontvangen zij het liefst liefde in de vorm van verzorging en aanrakingen.

Leeuw | 23 juli – 22 augustus

Een Leeuw is ontzettend loyaal als hij of zij in een goede relatie zit. Ze maken er dan ook geen geheim van dat zij een nieuwe lover hebben. De relatie van dit sterrenbeeld staat bekend om hun loyaliteit, ook richting hun vrienden en familie. Een Leeuw ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van complimenten en bevestigende woorden.

Maagd | 23 augustus – 22 september

Maagden willen liever zien dat iemand van hun houdt dan het alleen maar horen. Ze zijn dol op fysieke aanrakingen en tonen daarmee hun liefde aan hun relatie. Een Maagd ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van cadeaus met een grote, emotionele waarde.

Weegschaal | 23 september – 22 oktober

Weegschalen zetten hun partner op nummer één en vinden het belangrijk dat hun lover tevreden is. Ze plannen dan ook graag verrassingsuitjes en kopen veel cadeautjes voor hun partner. Een Weegschaal ontvangt zelf ook graag liefde in de vorm van cadeautjes en verrassingen.

Schorpioen | 23 oktober – 21 november

Schorpioenen zijn dol op de physical touch. Ze zijn het liefst dag en nacht met hun partner en houden ervan om elkaar veel aan te raken. Het is dan ook wel duidelijk dat een Schorpioen het liefst liefde ontvangt in de vorm van fysieke aanrakingen.

Boogschutter | 22 november – 21 december

Een Boogschutter als sterrenbeeld houdt ervan om tijd te spenderen met zijn of haar partner. Dit sterrenbeeld zal er alles, maar dan ook echt alles aan doen om jou gelukkig te maken. De Boogschutter ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van aandacht krijgen en goede gesprekken voeren.

Steenbok | 22 december – 19 januari

Dit sterrenbeeld is meer van de daden dan van de woorden. Ze zijn absoluut gek op aanrakingen en brengen ook graag tijd door met hun partner. Een Steenbok ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van fysiek contact.

Waterman | 20 januari – 18 februari

Dit is een van de sterrenbeelden die tijd heel belangrijk vindt in een relatie. Zo brengen Watermannen graag veel tijd door met hun partner, maar zijn ze ook erg gesteld op hun vrijheid. Een Waterman ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van tijd samen doorbrengen en tegelijkertijd elkaar ook vrij laten.

Vissen | 19 februari – 20 maart

Vissen zijn heel erg romantisch en leven als het ware in een film. Ze zeggen graag lieve en bemoedigende woorden tegen hun partner. Een Vissen ontvangt zelf het liefst liefde in de vorm van romantische cadeaus of dinertjes.

Beeld: gossip girl