Films & Series

Zien! Netflix deelt behind the scenes van Ferry: De Serie

ferry-de-serie

Voor de Undercover-fans is het niet onopgemerkt gebleven dat Netflix met een vervolg kwam, namelijk: de film Ferry. Beiden waren een groot succes. Netflix speelt slim in op dit succes en zal met nóg een verhaal over Ferry Bouman komen. De opnames zijn in volle gang en Netflix deelt hilarische behind the scenes van Ferry: De Serie.

Deze behind the scenes van Ferry: De Serie wil je zien!

Camera, lights, action…!

Behind the scenes

In de serie over Ferry zullen we ofcourse te zien krijgen hoe drugskoning Ferry Bouman als xtc-producent begon en hoe zijn reputatie in de Brabantse onderwereld tot stand is gekomen. De verhaallijn speelt zich af tussen Ferry de film en de serie Undercover in. De tijdsverloop is dus: Ferry de film, Ferry: De Serie en tenslotte Undercover.

Verhaal

Ferry: De Serie speelt zich af op het moment dat Ferry Daniëlle en haar broer Lars al heeft ontmoet. Vele dingen die we in Undercover gezien hebben zijn op dat moment nog niet gebeurd. De rol van Ferry Bouman zal uiteraard vertolkt worden door acteur Frank Lammers en Elise Schaap zal opnieuw in de huid kruipen van Daniëlle.

Lees ook:
Fashion lovers opgelet! Deze 5 Netflix series moet je gezien hebben

Voorproefje

Op Instagram deelt Netflix alvast een voorproefje van hoe het er tijdens de opnames aan toe gaat. Zo schrijft Netlix: “Ferry en Daan hard aan het werk op de set van Ferry: de serie.” Op de foto’s zien we Elise en Frank heerlijk chillen op een bank in hun typische outfits.

Elise postte de behind the scenes ook op haar eigen Instagram account waarna volgers zich terecht afvragen welke oude bekenden we nog meer zullen zien in de serie. Helaas kunnen we nog geen tip van de sluier geven, omdat die info nog niet bekend is. Ook zullen we nog geduldig op de release datum van de serie moeten wachten, maar ondertussen kunnen we dus smullen van de behind the scenes.

View post on Instagram
 

Beeld: netflix

Must reads 👀