Films & Series

Zien! Netflix deelt de eerste beelden van You seizoen 4

beelden-you-seizoen-4

Dat er een nieuw seizoen komt van de hitserie-You is bij de meeste inmiddels wel bekend. Om de fans nog even rustig te houden heeft Netflix alvast wat beelden van You seizoen 4 gedeeld! 

You seizoen 4

De fans wachten al dik een jaar in spanning af voor een nieuw seizoen van hun favoriete Netflix-serie You. Maar Netflix laat ze niet in de koude kleren zitten en heeft naast de korte teaser nu nog wat extra beelden gedeeld op Instagram! We zagen hoe Joe (Penn Badgley) zich ineens voorstelt als Professor Jonathan Moore en dat hij op een hele andere locatie is!

Het vierde seizoen van de serie speelt zich namelijk af in de Engelse hoofdstad Londen. Eerst leek het erop dat dit seizoen zich volledig in Parijs zou afspelen, maar volgens acteur Penn Badgley is het simpelweg goedkoper om in Engeland te filmen dan in Parijs. Mhh, maar laat dat de pret zeker niet drukken, want het seizoen ziet er weer veelbelovend uit!

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Netflix deelt de eerste beelden het vierde seizoen van You

Spoiler-alert

Cliffhanger

Het is even geleden dat het derde seizoen uitkwam, dus we zullen je geheugen nog even opfrissen. Het derde seizoen van You was nog al wat en er kwamen dan ook veel bloederige scenes voorbij. Op het laatste zagen we hoe Joe zijn geliefde vrouw Love vermoorde en zijn zoontje Henry achterliet. Hij besloot de (zoveelste) liefde van zijn leven achterna te gaan en vertrok richting Parijs.

We moeten nog even afwachten hoe dit allemaal verder zou gaan, maar het lijkt er wel op dat Marianne op haar hoede moet zijn! Spannend! Op 9 februari 2023 zullen we overal antwoorden op krijgen, want dan komt het eerste deel van het nieuwe seizoen van You online. We can’t wait!

View post on Instagram
 

 

Beeld: netflix

Must reads 👀