Celebs

Zien! Videoland deelt eerste beelden van docu serie André Hazes

andre-hazes-docu-serie

Volgende week verschijnt de documentaire serie van André Hazes eindelijk op Videoland. We moesten er even op wachten, maar nu heeft de streamingdienst de eerste beelden gedeeld. En daarin horen we André een aantal heftige uitspraken doen. 

Documentaire serie

Voor deze Videoland Original is André Hazes twee jaar lang gevolgd door documentaire maker Cheeru Mampaey. En dat was geen makkelijke periode voor de volkszanger. Zo worstelde hij met angsten en verslavingen en zien we een kwetsbare kant van hem. In de vijfdelige serie zien we dat hij ook veel in het nieuws is geweest. Dit kwam vooral door zijn, nogal chaotische, liefdesleven. Ook heeft Monique Westenberg, de moeder van André’s zoontje Dré, een grote rol in de documentaire en ook Sarah van Soelen zullen we regelmatig terug zien komen in beeld. Sarah heeft met behulp van advocaten nog geprobeerd om alle beelden van haar uit de serie te laten knippen, maar dit is haar helaas niet gelukt.

Benieuwd naar de documentaire? Bekijk de eerste beelden hier:

Watch on YouTube

Lees ook:
Heeft André Hazes alwéér een nieuwe vriendin?!

Eerste beelden

En de eerste beelden liegen er niet om als we André horen zeggen dat hij tot een jaar geleden altijd heeft geroepen dat hij niet verslaafd is. “Als ik nu niet meer wakker zou worden, vind ik het echt helemaal prima”, vertelt hij dan ook eerlijk. Gelukkig heeft André inmiddels laten weten dat het een heel stuk beter met hem gaat. “Nu durf ik dan ook wel te zeggen dat ik echt een heel groot probleem had.” Wij zijn erg benieuwd naar wat er nog meer naar voren komt in de documentaire van André Hazes, en kunnen niet wachten tot deze te streamen is.

De documentaire serie van André Hazes is vanaf 20 oktober te zien bij Videoland.

Beeld: Instagram: @andrehazes

Must reads 👀