Films & Series

WOW! Dit bedrag verdien je als single in Temptation Island

vips-temptation-island

Kan jij ook niet wachten tot het nieuwe seizoen van Temptation Island begint? Dan moet je nog even geduld hebben! Want het nieuwe seizoen start vanaf 30 maart. Maar wij zijn eigenlijk wel heel erg benieuwd naar het bedrag dat de singles krijgen in Temptation Island.

Temptation Island

Wij zijn zó blij dat we ons weer kunnen verheugen op het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave. De koppels van het nieuwe seizoen Temptation Island zijn al bekend en gaan de ultieme relatietest aan. Ook dit seizoen wordt het programma weer gepresenteerd door ons favo duo, Kaj Gorgels en Monica Geuze. We moeten alleen nog even geduld hebben, want het nieuwe seizoen is vanaf 30 maart te streamen op Videoland. Temptation Island heeft voor flink wat drama gezorgd de afgelopen jaren, daarom draait het nu ook allemaal om het vinden van de ware liefde. Maar stiekem hopen wij wel een beetje op wat sensatie in het programma. Maar wij waren ook erg benieuwd naar het bedrag dat je als single krijgt voor je deelname aan Temptation Island.

Lees ook: 
Talpa komt met een nieuw datingprogramma voor kookliefhebbers

Bedrag

Wij kwamen er via Guys.nl achter wat de singles nou eigenlijk verdienen aan hun deelname. Het is wel informatie van vier jaar geleden, maar wij gaan er niet vanuit dat het hier veel van afwijkt. Hoogstwaarschijnlijk is het dan meer geworden door de hoge inflaties. Uit een artikel van 2019 vertelt Columnist Angela de Jong in de Ochtendshow van het AD dat de singles niet alleen maar een gratis vakantie krijgen. De singles krijgen namelijk een extra bedrag als zij één of meerdere deelnemers kunnen verleiden.

Maar wanneer krijgen de singles geld? De singles krijgen geld zodra zij zoenen met een van de kandidaten of als zij het bed induiken. Volgens Angela krijgen de singles al een bedrag van € 3000,- als zij een goede kus geven. WOW! Dit is mega veel geld en hier kan je na Temptation Island nog een keer van op vakantie. Maar welk bedrag krijgen de singles als zij het bed induiken met een van de kandidaten? Hier krijgen ze maar liefst € 10.000,- voor. WOW! We weten niet zeker of dit iets is van het verleden of dat het nog steeds geldig is voor het nieuwe seizoen. Het is ieder geval duidelijk dat het bedrag wat de singles krijgen voor Temptation Island niet niets is.

Beeld: Videoland

Must reads 👀