Love

Dít is het gemiddelde aantal bedpartners van mannen in Nederland

bedpartners-mannen-nederland

Waar vrouwen zich vaak, onnodig, schamen voor het aantal bedpartners dat ze hebben, scheppen mannen er maar al te graag over op. Om alle macho's op hun plek te zetten, is er onderzoek gedaan naar het gemiddelde aantal bedpartners van alle mannen in Nederland.

Onderzoek

Bij dit onderzoek, uitgevoerd door onderzoekscentrum Manual, is er gekeken naar 35 verschillende landen het gemiddelde aantal bedpartners van de man te onderzoeken. En hier is dus ook duidelijk geworden op welk getal het gemiddelde aantal bedpartners bij de mannen in Nederland staat. Hiernaast zijn ze er ook achter gekomen hoe oud de gemiddelde man is bij zijn eerste keer. Dit gebeurt bij de meeste tussen de 17 en 18 jaar oud. In IJsland waren ze er het vroegst bij. Hier ligt de gemiddelde leeftijd voor het eerste bedavontuurtje op 15 jaar. WOW!

Maar hoe zit het dan met het gemiddelde aantal bedpartners? Nou, Turkije staat met een gemiddelde van 14,5 bedpartners bovenaan de lijst. Hierna volgen Australië en Nieuw-Zeeland. Bij de mannen in India en China gaat het er een stuk rustiger aan toe in de slaapkamer. Zij komen op een gemiddelde van 3 bedpartners in hun leven.

Lees ook:
Spicy! Dit standje voor in bed gaat viral op TikTok

In Nederland

Nu weten we hoe de rest van de wereld het er vanaf brengt in de slaapkamer, maar wij zijn natuurlijk vooral benieuwd of de macho’s in Nederland de waarheid spreken. Nederland staat vrij laag in de lijst en eindigt met een gemiddelde van 7 bedpartners, op de 26e plek (van de 35!). Onze buurlanden zitten in hetzelfde schuitje. De Franse mannen hebben gemiddeld met 8 lovers het bed gedeeld en in Duitsland staat het gemiddelde op 6. Wij hadden wel een hoger aantal bedpartners verwacht in Nederland, als we al die mannen mogen geloven 😉