Lifestyle

Wil je hebben! Dit bed is ook een doolhof voor je kat

bed-doolhof-kat

We willen natuurlijk altijd het allerbeste voor onze kat(ten). En daarom hebben we nu weer iets leuks waar ze ongetwijfeld heel blij van zullen gaan worden. Er is nu namelijk een bed te koop waar ook een doolhof voor je kat in zit. Hoe gaaf is dat?!

Bijzonder bed

Ligt jouw kat ook altijd zo graag bij jou in bed? Dan zal hij of zij dit zeker weten he-le-maal geweldig gaan vinden! Er bestaat nu namelijk een bed met een doolhof voor je kat. Dat wil je toch?! Dit bed is absoluut geen normaal bed. Als je het matras optilt vindt je namelijk een behoorlijk doolhof. Ben je bang dat je kat zijn weg naar buiten dan misschien niet meer zal vinden? No worries! Er zitten meerdere gaten in het bed waar jou kat weer door naar buiten kan. Zelf betwijfelen we of het wel handig is als onze katten midden in de nacht onder ons bed aan het rennen zijn. Maar daar kom je maar op één manier achter. 😉

Lees ook:
Wil je hebben! Er bestaat nu een hondenmand voor mensen

Voor- en nadelen

Het bijzondere bed heeft een hoop voordelen! Het is namelijk niet alleen een investering voor jezelf, maar ook voor je lieve viervoeter. Voor € 500 kan het bed al van jou zijn. Maar helaas is er ook een nadeel. Want je kunt dit bed alleen importeren vanuit Colombia. Maar als je zelf heel handig bent met een hamer en wat spijkers, dan kun je dit natuurlijk ook gewoon nabouwen!

Benieuwd hoe het bed eruit ziet? Bekijk de foto’s hieronder:

Bron: SGXL