Beauty

Snooze! Door déze beautyhacks kan jij langer in bed blijven liggen

beautyhacks-langer-bed

We kennen het allemaal wel: 's ochtends de motivatie echt nog niet hebben om uit bed te komen. Wil jij ook liever nog net iets langer blijven liggen, maar dat je nog even verzorgd voor de dag komt? Dan moet je deze beautyhacks kennen!

1. Badjascentuur in je haar

Eén van de beste beautyhacks om ‘s ochtends langer in bed te blijven liggen: met een badjascentuur in je haar slapen. Je hebt de hack vast wel op TikTok voorbij zien komen en veel mensen zweren erbij. Waaronder wij! Dit werkt onwijs goed om overnight een bos krullen te krijgen. Daarnaast kost het je ‘s ochtends heel weinig tijd om je haar te fatsoeneren én ziet het er geweldig uit. Ideaal!

View post on TikTok

2. Microvezelhanddoek

Ben je er gister niet aan toegekomen om je haar te wassen, maar kan het écht geen dag langer meer wachten? Dan is het gebruiken van een microvezelhanddoek dé oplossing! Deze stof is sowieso veel beter voor je haar, maar het absorbeert het vocht ook beter. Win-win!

3. Gelstylingstick

Om nog even in de categorie ‘haar’ te blijven: een gelstylingstick is onmisbaar als beauty item. Geen tijd gehad om je haar te wassen? Dan is dit ideaal! Zoals de naam al zegt, is het een soort gelstick. Hiermee maak je je staart of knot een stuk strakker en sleek in minder dan één minuut!

View post on TikTok

4. Föhnborstel

Je haar eerst droogföhnen, om het vervolgens nog te moeten stylen met een krultang kost gewoon veel te veel tijd. Je kan dit veel makkelijker in één keer doen! Een ronde föhnborstel gebruiken is dan ook één van de beste beautyhacks om ‘s ochtends nog net iets langer in bed te blijven liggen.

5. Robijn Dry Wash Spray

Ben je er niet aan toegekomen om je broek nog in de was te doen? Of heb je je kleding net iets te lang in de wasmachine laten zitten en ruikt het nu niet meer lekker fris? Dan is Robijn Dry Wash dé oplossing! Spray dit op je kleding en het ruikt alsof het fris uit de was komt. Perfect!

Lees ook:
Beauty-hack! Déze spotgoedkope haarolie gaat viral op TikTok

6. Tanningdrops

Draag jij niet zoveel make-up, maar wil je wel wat kleur in je gezicht? Dan is het heel handig om een paar druppeltjes van je favoriete tanningdrops door je dagcrème te mixen! Hierdoor wordt je huid iets egaler en krijg je wat meer kleur in je gezicht, zonder foundation op te hoeven. En we weten allemaal hoeveel tijd dat kan kosten, right?

View post on TikTok

Beeld: pinterest