Celebs

Kijkers walgen van Beau van Erven Dorens: ‘Gadverdamme’

beau-van-erven-dorens

Beau van Erven Dorens heeft aardig wat programma’s gemaakt en is dan ook niet vies van spraakmakende televisie, maar volgens kijkers is Beau deze keer te ver gegaan. Kijkers walgen zelfs van Beau van Erven Dorens!

Beau van Erven Dorens

Zoals Beau van Erven Dorens zelf zegt op zijn Instagram is hij een vader, echtgenoot, zoon, presentator en bovenal een avonturier. Hij is niet bang voor een uitdaging en bewijst dit keer op keer met zijn spraakmakende programma’s. Zo ook in zijn programma Isola di Beau.

View post on Instagram
 

Isola di Beau

Elke week ontvangt de 51-jarige televisiepresentator een tweetal BN’ers om te praten over het leven. Kijkers genieten, behalve van mooie gesprekken, ook van het prachtige uitzicht en de mooie villa op het Italiaanse eiland Sardinië. Beau neemt in het programma zijn gasten mee op pad naar bijvoorbeeld de pittoreske dorpjes, hoge bergtoppen, groene heuvels en het diepblauwe water. Klinkt als een vrij normaal programma toch? Nou, in de derde aflevering besluit Beau met zijn gasten te vissen en wat hij daarna doet, daar vallen de monden van open.

Rauwe vis

Beau is helemaal in zijn nopjes met de vis die hij heeft gevangen. In de aflevering zien we hoe Beau de vis opensnijdt en zegt: “Dit ziet er zo mooi uit. Schitterend” Al kijkend in de camera laat Beau met trots zijn vangst zien. Dan doet Beau iets waar kijkers echt van walgen… hij zet zijn tanden in de rauwe vis, waar de ingewanden al dan niet nog in zitten.

Lees ook:
Sylvia Geersen deelt details over het nieuwe seizoen van The Bachelorette

Walging

De actie van Beau leidt tot grote verbazing en walging bij de kijkers van Isola di Beau. Zo lezen we op Twitter: “Ik schrik even van Beau. Ronduit smerig.” Een ander schrijft: “Beau die rauw ingewanden van een vis opeet. Gadverdamme!” Iedereen vraagt zich af wat ze zien. “Snijd Beau nu rauwe vis open en eet die zo op?”

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: instagram: @beauvaned