Lifestyle

Thuisbioscoop voor een prikkie! Scoor déze beamer van Action

beamer-action

Beleef een unieke ervaring, maar dan gewoon in de woonkamer! Je hoeft er geen fortuin aan uit te geven, want met deze betaalbare beamer van Action creëer je een échte thuisbioscoop. Zet de popcorn vast klaar!

Thuisbioscoop

Je hebt er vast wel eens van gedroomd als kind, je eigen thuisbioscoop! Het kwam vaak voor in films en series. Want wie wil er nou niet een echte bioscoop ervaring, maar dan vanuit je woonkamer? Dit was eerst alleen voor de rijken weggelegd, maar daar heeft Action verandering in gebracht! Action heeft een betaalbare beamer op de markt gebracht en hiermee creëer je een unieke ervaring terwijl je je favoriete film streamt.

Je hoeft je huis niet meer te verlaten, want de beamer kan je gewoon online bestellen. Het enige wat je nodig hebt in huis om je beamer te gebruiken is een lichte muur. Hang je schilderijtjes even aan de kant en richt de beamer op de muur. Je kunt de beelden projecteren tot wel 3,3 meter diagonaal in grootte!

Lees ook:
OMG! Déze roze keukenapparatuur van Lidl wil je hebben

Beamer Action

Voor de betaalbare prijs van €99,- heb je deze beamer van Action al in huis. De beamer wordt geleverd met een afstandbediening, stroomkabel, AV-signaalkabel en een HMBI-kabel van 1,5 meter. Je kan het geluid van de film en series afspelen op de ingebouwde speakers in de beamer, of sluit er externe boxen aan en creëer de ultieme bioscoopervaring! Bel je besties op en beleef een vergetelijke avond met al je favoriete films!

Beeld: action

Must reads 👀