News

Kijkers zeggen allemaal hetzelfde over de B&B van Martijn

b&b vol liefde martijn

In de nieuwste aflevering van B&B Vol Liefde zagen we voor het eerst de B&B van Martijn. Hij is vertrokken naar Thailand om daar een guesthouse te beginnen, met een Nederlands tintje. Want bij Say Cheese kan je ook gewoon een broodje kroket bestellen en versieren de oranje vlaggen het terras. Maar kijkers van het programma waren niet zo enthousiast over de B&B van Martijn.

B&B Vol Liefde

Bianca is speciaal voor B&B-eigenaar Martijn naar Thailand gevlogen. Ze hoopt bij hem de ware liefde te kunnen vinden. Na aankomst werd ze gelijk even door Martijn rondgeleid, maar de kijkers schrokken nogal toen ze het guesthouse Say Cheese van binnen zagen. Gelukkig kon Bianca het wel waarderen, maar op Twitters gingen kijkers helemaal los.

En wat Bianca ervan vindt: “Het is schoon. Het is gedateerd, doordat het eigenlijk allemaal niet bij elkaar past en toch wel wat ouderwets. Maar het is schoon en dat is toch wel echt belangrijk”, zegt ze tegen Martijn. Maar daar zijn de kijkers thuis het dus niet helemaal mee eens. Zo is er op Twitter te lezen: “Wat een armoede bij Martijn. ‘Say Cheap’ is meer op z’n plaats”.

Lees ook:
Olaf van B&B Vol Liefde deed eerder mee aan dit programma

Reacties op Twitter

Eerder had B&B-eigenaar Martijn ook al laten weten dat hij wel een vrouw zoekt die zijn guesthouse qua inrichting wat kan opknappen. “Als man alleen zonder vrouwelijk inzicht is het qua sfeer in de kamers niet altijd makkelijk. Dus buiten dat ik een hele leuke levenspartner zoek, zoek ik ook iemand die wat extra fleur en gezelligheid in de kamers kan brengen”, aldus Martijn. En daar zijn de kijkers het thuis ook wel mee eens. “Er zijn schuilkelders met meer persoonlijkheid”, schrijft een van de kijkers dan ook op Twitter. Oei!

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

Beeld: B&B Vol Liefde