News

B&B Vol Liefde-kijkers boos op Martijn: ‘Wat een eikel’

bb-vol-liefde-kijkers-martijn

Gisteravond zat de nieuwste aflevering van B&B Vol Liefde weer vol drama. Deze keer was de spanning om te snijden in het Thaise guesthouse van Martijn. De fans zijn het niet eens met zijn manier van handelen en delen hun sterke meningen op social media.

Martijn en Tamara

In de laatste aflevering van B&B Vol Liefde hebben de kijkers weer genoten van een hele dosis drama, zeker bij gastheer Martijn liep het niet op rolletjes. De ene na de andere uitgenodigde vrouw verlaat het warme Thailand na enkele dagen. Zou dit dan toch misschien aan hemzelf liggen? We hebben gisteravond kunnen zien hoe een gezellige dag in één klap kan omslaan. Na een nachtje slapen is de sfeer er niet op vooruit gegaan. Wanneer Martijn en Tamara tegenover elkaar zitten bij het ontbijt, veranderd een kleine woordenwisseling al snel in een stevige ruzie. De twee zijn het niet met elkaar eens en Tamara neemt even wat tijd voor zichzelf.

Beiden hebben ze er duidelijk moeite mee, maar ze zijn te eigenwijs om het goed te praten. Wanneer Tamara terugkeert naar de B&B van Martijn, pakt ze haar spullen en zonder afscheid stapt ze op. De kijkers thuis zijn verbaasd over hoe dit zo heeft kunnen lopen en zijn woedend op de manier van handelen van de brommende Martijn.

Lees ook:
Grote plottwist in B&B Vol Liefde op Mount Joy: ‘Mega blij

Boze kijkers

De kijkers van B&B Vol Liefde spreken hun stevige mening over het conflict tussen Martijn en Tamara uit op ‘X’ (voorheen Twitter). Ze begrijpen niet hoe Martijn al deze dames heeft uitgenodigd, om er vervolgens geen tijd mee door te brengen. Nederland staat massaal aan de kant van Tamara en snappen haar beslissing om weg te gaan. Martijn verschuilt zich achter de drukte van de B&B en stort zich op werk. Alleen snappen de kijkers hier maar weinig van. “Ik vraag me zo erg af waar Martijn het nu zo druk mee heeft… Je ziet geen hond in die tent van hem op een paar Nederlandse vrienden na”, is er te lezen op het socialmediaplatform.

Dat is nog lang niet alle kritiek die Martijn over zich heen krijgt van de fans. “Wat een eikel is Martijn! Wat denkt hij nu? Komt een vrouw helemaal voor hem naar dat stinkhol van hem en dan behandelt hij haar zo!”, schrijft een vrouw woedend op X. Anderen vinden het vooral bijzonder dat de Hollandse Martijn na één meningsverschil al direct de stekker eruit trekt. Hieronder nog een aantal berichten van boze fans.

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

View post on Twitter

 

Bron: loverealityBeeld: rtl: b&b vol liefde