News

Dit wilde je eigenlijk niet weten over B&B Vol Liefde

b&b-vol-liefde

We zijn met zijn allen volop aan het genieten van het derde seizoen van B&B Vol Liefde. Hierin volgen we acht B&B-eigenaren die op zoek gaan naar de ware liefde. Maar het blijkt dus nu dat de keuze die de acht deelnemers maken, eigenlijk al bepaald is. Huh?! Wij leggen je uit hoe dit zit.

B&B Vol Liefde

Er is weer een nieuwe week begonnenen dat betekent dat we weer kunnen genieten van vijf nieuwe afleveringen van B&B Vol Liefde. Zo zullen we deze week zien of de B&B-eigenaren de liefde zullen vinden of dat ze weer kandidaten naar huis zullen sturen. En het gaat er dit seizoen behoorlijk wild aan toe. Zo hebben we een B&B-eigenaar die een hele berg naar zichzelf heeft vernoemd, een zweverig tantra paradijs en een Nederlandse snackbar in Thailand. Maar zullen de B&B-eigenaren dit seizoen ook de liefde vinden?

Maar het lijkt er nu op dat die keuze dus niet helemaal bij de B&B-eigenaren zelf ligt. Onlangs werd er namelijk bij RTL Boulevard verteld dat ze eigenlijk niet helemaal zelf mogen kiezen wie er langskomt in de B&B. Alle mensen die zich opgeven voor een van de B&B-eigenaren worden eerst door de productie gescreend. Uiteindelijk blijft er dan een klein handje kandidaten over en daar mogen ze dan uit kiezen.

Lees ook:
Bijzondere twist in nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde

Geen eigen keuze

En niet alleen wij schrokken hiervan, ook in de Facebookgroep van B&B Vol Liefde waren de leden verbaasd over dit nieuws. Maar toch lieten een aantal ook weten dat ze hier niet van op keken. Zo deelde iemand in de groep dat ze al lange tijd staat ingeschreven bij een castingbureau en dat ze werd gebeld of ze mee wilde doen aan het programma voor Martijn en dus naar Thailand wilde afreizen.

Best wel vreemd eigenlijk. Waren er dan niet genoeg kandidaten voor Martijn? Of waren de vrouwen die zich hadden opgegeven geen kijkcijferkanonnen? En wat nu als de ware liefde voor een van de B&B-eigenaren nu tussen de afvallende kandidaten blijkt te zitten? Het is wel een kleine teleurstellen, maar wij hopen in ieder geval dat er alsnog liefdesrelaties zullen ontstaan tussen de B&B-eigenaren en hun gasten.

View post on Instagram
 

Beeld: b&b vol liefde