News

Zoveel kost het om bij Bram te verblijven uit B&B Vol Liefde

B&B-vol-liefde-bram

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde is weer in volle gang. Lijken de Zweedse B&B's van deelnemer Bram jou ook helemaal geweldig om in te verblijven? Wij zochten voor je uit hoeveel je hier per nacht aan kwijt bent.

Bram in B&B Vol Liefde

B&B Vol Liefde is natuurlijk het populaire datingprogramma’s voor B&B-eigenaren in het buitenland. Aan het nieuwste seizoen doet de dertigjarige Bram Eijgenhuijsen mee. Hij heeft het helemaal naar zijn zin in Zweden, maar mist toch nog één ding; een vrouw aan zijn zijde. Bram is op zoek naar een vrouw die houdt van dieren, moestuintjes en natuur. Dit zijn belangrijke eisen, omdat zijn B&B midden in de Zweedse natuur te vinden is. Lijkt het jou ook helemaal geweldig om hierin te verblijven? Wij zochten voor je uit hoeveel je per nacht kwijt bent aan de B&B’s van Bram!

View post on Instagram
 

Verblijf mogelijkheden

Als je bij Bram’s Heimdalls Gård wilt verblijven, heb je verschillende opties waar je uit kan kiezen. Zo heeft hij twee verschillende verblijfplaatsen: het ‘Kabouterhuisje’ en de ‘Viking Cabin’. Ook kun je ervoor kiezen om je eigen tent, caravan of camper mee te nemen maar om wél op Bram’s landgoed te verblijven. Dus hoeveel ben je per optie kwijt als je wilt komen overnachten?

Bram heeft het Kabouterhuisje natuurlijk met zijn eigen handen gebouwd. Maar als je dacht dat dit de prijs omhoog haalt door het harde werk dat erin zit, heb je het mis. Een overnachting in het Kabouterhuisje kost je namelijk slechts € 50,- per nacht! Dit huisje heeft genoeg plek om met twee personen te overnachten en biedt je een prachtig uitzicht.

Hoef je geen heel huisje voor jezelf en vind je het ook prima om gewoon op de zolder te slapen? Dan is de Viking Cabin helemaal jouw ding. Ook deze verblijfplaats kost je maar € 50,- per nacht. In principe is de zolderkamer bedoeld voor twee personen, maar volgens Bram passen er nog wel meer mensen in het tweepersoonsbed. Lekker knus ;).

View post on Instagram
 

Zweden is natuurlijk een prachtige bestemming om een rondreis te maken. Je kan er daarom ook voor kiezen om zelf een tent, caravan of camper mee te nemen, terwijl je op Bram’s grond verblijft. Als je een tentje meeneemt hoef je slechts tien euro per dag neer te leggen. Ga je met de caravan of camper? Dan ben je maar € 20,- per nacht kwijt. Hoe goedkoop!

Beeld: Blue Circle