News

Bewijst deze info dat de afloop van B&B Vol Liefde al bekend is?

bb-vol-liefde-walter

Het huidige seizoen van B&B is in volle gang en de meeste B&B-eigenaren hebben al wat logees rondlopen. Zo ook de 54-jarige Walter die zeer geïnteresseerd is in tantra. Er kwamen zelfs twee vrouwen voor hem langs in Frankrijk. Maar het lijkt er nu op dat Walter de afloop van zijn B&B Vol Liefde-avontuur al heeft verklapt.

B&B Vol Liefde

B&B-eigenaar Walter is veel bezig met spiritualiteit. We zien dat tijdens B&B Vol Liefde dan ook veel voorbijkomen. Samen met kandidaten Anne en Claudia gaan ze op ontdekkingstocht naar hun innerlijke zelf. En hoewel het seizoen nog maar net is begonnen, lijkt het er nu wel op dat we al weten hoe het voor Walter zal aflopen. Op zijn website heeft hij namelijk geplaatst dat hij volgend jaar een retraite zal geven met een van de dames die nu bij hem op bezoek is.

Walter en Claudia

Walter heeft op de website van zijn B&B, Le Domaine Vert, een opvallend bericht geplaatst. Zo viel ons op dat er tussen 15 juni en 30 juni 2024 twee retraites plaats zullen vinden. De eerste is alleen voor jongvolwassenen bedoeld en de tweede retraite staat in het reken van tantra. En deze zal Walter dus niet alleen geven, want Claudia, die momenteel te logeren is in de B&B van Walter, doet met hem mee.

“Claudia was meteen al verliefd op de plek en alles wat Walter daar heeft”, lezen we op de website van Walter. “De Tempel waar je kunt mediteren, masseren, Tantric of ecstatic dans geven, workshops, klankschalen.” Het is verder nog niet duidelijk of er ook liefde is opgebloeid tussen Walter en Claudia, want het zo ook zomaar kunnen zijn dat het is gebleven bij een hele goede vriendschap. Wij zijn erg benieuwd!

Beeld: b&b vol liefde