Fashion

Barbiecore is dé nieuwe modetrend van 2022 en deze roze items wil je hebben

barbiecore

Barbiecore is dé nieuwe aesthetic die het internet overneemt. Het verbaast je waarschijnlijk niets wanneer we je vertellen dat deze trend geïnspireerd is op de poppen waar je vroeger mee speelde, de Barbies. Deze modetrend is in het leven geroepen naar aanleiding van de nieuwe live-action Barbie film. Wij laten je alvast een paar mooie roze looks zien!

Dit is alles wat je moet weten over de Barbiecore modetrend

Want mooi roze is niet lelijk 😉

Barbie film

In juli 2023 worden we getrakteerd op een live-action Barbie film die wordt geregisseerd door Greta Gerwig. De hoofdrollen van deze film zullen worden vertolkt door Margot Robbie en Ryan Gosling. De film is nu al zo’n grote hype dat we overal roze kleding zien in de modewereld. De film heeft er dan ook voor gezorgd dat de Barbie-look weer op de kaart is gezet. En wij snappen wel waarom, want deze beelden van Ryan Gosling en Margot Robbie gingen helemaal viral!

Barbiecore

En er zijn inmiddels al veel fashion icons die inhaken op deze modetrend. Zo zagen we al een aantal celebrities die prachtige hot-pink dresses droegen, in fuchsia pakken verschenen en de mooiste babypink broeken aan ons showde. Tijdens de CPH Fashion week verschenen er ook al vele prachtige roze creaties op de catwalk.

Roze beauty

Maar deze modetrend gaat over meer dan alleen fashion. Barbie oefent namelijk ook haar invloed uit op de beauty wereld. We hebben het dus niet alleen over kleding en accessoires, maar ook over make-up en haarkleur. Je kan roze overal in laten terugkomen. Een vette grafische eyeliner, je lippenkleur of een subtielere roze blush. Je kan het zo gek niet bedenken voor deze fashion- en beautytrend. Duss…, heb jij nog geen roze in je kast hangen, dan is het hoog tijd om naar de winkels te rennen en deze felle kleur aan je garderobe toe te voegen.

Lees ook:
Zien! Foto van Ryan Gosling als Ken in nieuwe Barbie-film gaat viral!

De beste roze looks

Weet je nog niet of deze trend bij je past of heb je behoefte aan wat inspiratie van de celebs en fashion icons? Say less! Wij hebben hier een aantal prachtige Barbiecore looks voor je op een rijtje gezet. Pas op dat je niet verdwaalt raakt in deze Barbie world, cause life is plastic and it’s fantastic!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: pinterest

Must reads 👀