Lifestyle

Binnenkort kan je bezoekje brengen aan Barbie themapark

margot-robbie-barbie

Goed nieuws voor alle fans van de gloednieuwe Barbie-film. Mattel opent in 2024 namelijk de deuren van Mattel Adventure Park in Glendale, Los Angeles. En dit themapark staat helemaal in het teken van Barbie, Hot Wheels en Thomas & Friends. Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Barbie-film

Op 19 juli ging de nieuwe Barbie-film in première en is sindsdien een mega groot succes. En daardoor is de populariteit in Barbie zelf ook weer gestegen. Goed nieuws dus voor Mattel, de speelgoedfabrikant die de pop heeft bedacht. In ons kleine kikkerlandje gingen al meer dan een miljoen bezoekers naar de bioscoop voor deze film en wereldwijd bracht Barbie al meer dan een miljoen dollar op. WOW!

Mattel Adventure Park

Je kunt zelf dus straks ook een bezoekje brengen aan Barbie-land. Je vindt in Mattel Adventure Park Barbie’s strandhuis, kan je een kijkje nemen in de gigantische kledingkast van de pop en kan je haar zelfs van dichtbij zien door speciale hologramtechnologie. En dat is nog niet alles, want het strandhuis heeft een dakterras met bar én restaurant. Zo kun je tijdens je etentje genieten van prachtig uitzicht over Barbie-land. Wat wil je nog meer?

Lees ook:
Dit was je nog niet opgevallen in de ‘Barbie’-film

En voor degene die niet fan zijn van Barbie, maar meer op zoek zijn naar actie is er ook van alles te doen. Zo zijn er twee Hot Wheels achtbanen: The Ultimate Ride en Twin Mill Racer. En verder is er ook nog een lasergame-gebied van 4500 vierkante meter en een minigolfbaan, gebaseerd op spellen zoals UNO, Pictionary en Magic 8 Ball. En bezoekers kunnen ook nog even langs het Konos-eiland. Deze is gemaakt door mensen en kent witte zandstranden, zodat het echt even voelt alsof je op vakantie bent.

Helaas moet je wel nog even geduld hebben, want Mattel Adventure Park opent haar deuren in 2024. Wij kunnen niet wachten!

Beeld: barbie