Films & Series

Fans opgelet: de Barbie film is nu te zien bij deze streamingdienst

barbie-film-pathe-thuis

Ben jij ook zo'n Barbie-fan? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! De Barbie film kan je namelijk nu ook vanaf de bank bekijken. Dus pak de popcorn er alvast bij en genieten maar.

Babrie-film

De nieuwste Barbie-film gaat over een perfecte wereld waarin de vrouwen, oftewel de Barbies, de baas zijn. Alles verandert wanneer deze ironische pop opeens platte voeten en een stinkende adem krijgt. Barbie besluit daarom om samen met Ken naar de echte wereld te gaan om dit probleem op te lossen.

Maar eenmaal in de echte wereld, komen ze erachter dat de rollen daar zijn omgedraaid. Hier hebben de mannen namelijk de macht, iets waar Ken maar al te blij mee is. Terwijl Barbie haar probleem probeert op te lossen in de echte wereld, gaat Ken naar Barbieland om daar alles op de kop te zetten. Zal alles weer worden zoals het eerst was?

Watch on YouTube

Nu te zien bij Pathé Thuis

Heb jij de populaire Barbie film nog niet gezien? Maak je dan geen zorgen, want Barbie is nu te zien op Pathé Thuis. Om de film vanaf je bank te kunnen bekijken betaal je € 14,99. Die prijs verschilt dus niet veel met een kaartje voor de bioscoop. Dus waar wacht je nog op? Plof op de bank, pak de popcorn erbij en geniet. Hi, Barbie!

View post on Instagram
 

Beeld: Barbie