Food

Recept! Zó maak je zelf een overheerlijke Barbie mimosa

Barbie mimosa

Om zo goed mogelijk dit voorjaar door te komen, hebben wij weer een lekkere cocktail voor jullie klaarstaan. Met dit recept maak je een overheerlijke Barbie mimosa! Wij vertellen je precies hoe je deze kleurrijke cocktail zelf kunt maken.

Barbie mimosa

Mimosa is dé perfecte cocktail om jouw party net wat meer op te vrolijken. Staat er een fancy lunch of dinner voor de deur, maar ben je klaar met koffie en thee? Dan is deze kleurrijke cocktail perfect voor jou! Zo start je dit voorjaar alvast goed. Het leuke aan dit drankje is de roze kleur wat je helemaal in de girly sferen brengt. Daarom noemen we hem ook wel de Barbie mimosa. Perfect voor een filmavondje terwijl je de Barbie films aan het bingewatchen bent met je besties. Je hebt voor dit drankje maar drie ingrediënten nodig en wij vertellen je precies hoe je de Barbie mimosa zelf kunt maken.

Ingrediënten

Mischien heb je de meeste ingrediënten voor deze overheerlijke cocktail al in huis, want je hebt maar drie producten nodig om dit drankje te kunnen maken.

  • Champagne
  • Jus d’orange
  • Eetbare glitters

Lees ook: 
Lifehack! Zo bestel je de Barbie Frappuccino bij Starbucks

Bereidingswijze

Als je alle ingrediënten in huis hebt gehaald, begin je met een laagje gekoelde jus d’orange. Deze giet je in de siliconen bakjes waar je ijsklontjes van gaat maken. Je kunt zelf kiezen wat voor soort vormpjes je hiervoor wil gebruiken. Om het nog meer in het thema van Barbie te blijven, kan je kiezen voor bloemetjes of hartjes. Daarna voeg je eetbare glitters toe voor de extra spark. Het siliconenbakje doe je in de vriezer totdat het ijsklontjes zijn geworden. Vul het glas bij met gekoelde champagne en roer er voorzichtig doorheen. De cocktail is ready en je kan hem heerlijk gaan drinken met je besties tijdens een Barbie movie night. Cheers!

View post on TikTok

Beeld: Pinterest