Films & Series

Dit was je nog niet opgevallen in de ‘Barbie’-film

barbie-film

Veel goede filmmakers houden ervan om knipogen te geven naar concurrenten of andere leuke 'easter eggs' in de film te plaatsen. Zo heeft ook Greta Gerwig een detail toegevoegd aan de 'Barbie'-film die je misschien niet de eerste keer was opgevallen!

Barbie-film

Voor iedereen die de ‘Barbie’-film nog steeds niet heeft gezien: shame on you! 😉 De bioscopen kleuren de afgelopen paar weken roze door alle filmbezoekers van de nieuwe film van Greta Gerwig. De geniale filmmaker heeft haar best gedaan om een geweldige film neer te zetten. Naast de marketing, de perfecte cast en prachtige outfits, zijn er nog meer dingen waar deze regisseur aan heeft gedacht. Als je goed hebt opgelet tijdens de film, zijn er vast een paar dingen opgevallen.

In de real life ‘Barbie’-film zitten een heleboel leuke verwijzingen naar andere films. Zo zijn er knipogen naar ‘The Matrix’, ‘The Wizard of Oz’ en natuurlijk naar de oudere Barbie-verfilmingen. Was het jou al opgevallen?

View post on TikTok

Lees ook:
Deze acteurs hebben de rol van Ken in ‘Barbie’ afgewezen

Bratz poppen

Naast de verwijzingen naar andere films, heeft TikTokker Ivan Mars een ander leuk detail gespot. Zo is er een referentie naar de concurrentie van Barbie. Wanneer Margot Robbie in de film naar de échte wereld gaat, ontmoet ze daar een groepje meiden. De Mean Girls in deze film hebben wel verdacht veel overeenkomsten met Sasha, Chloe, Yasmin en Jade. Zeggen die namen je iets? Dat zijn de Bratz poppen!

Naast dat de schoolmeisjes een hekel hebben aan Barbie, heeft Greta echt aan alles gedacht. Het meisje dat met Barbie speelt in de echte wereld, heet ook in de film Sasha. Én dat is nog niet alles! De moeder van Sasha noemt haar dochter ‘Bunny Boo’, wat door de makers van Bratz ook haar bijnaam is. So cool! De poppen concurreren al jaren met elkaar, maar toch hadden niet alle fans de referentie meegekregen.

View post on TikTok

Bron: CosmopolitanBeeld: barbie