Films & Series

Het is nog niet Kenough: is er een tweede Barbie-film in aantocht?

Barbie-en-ken-vervolg

Ben jij ook zo'n fan van Barbie? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Er is namelijk een mogelijk vervolg op deze populaire film in de maak, maar met een verrassing. Als dit doorgaat, zal Ken dan deze keer een grotere rol krijgen? Wij zijn zo benieuwd!

“Hi Barbie”

Denk je aan roze, dan denk je aan Barbie, maar ook aan haar wederhelft Ken. De succesvolle film Barbie heeft inmiddels bijna iedereen gezien en is samen met Oppenheimer een van de best bezochte films. In deze pretty pink film krijgen we een inkijkje in Barbie’s perfecte leven. Tenminste, het was perfect totdat er plotseling allerlei veranderingen plaatsvonden in Barbieland. Om deze problemen op te lossen, moet Barbie de echte wereld in. Daar lijkt alles helemaal omgedraaid te zijn: de Barbies, vrouwen, hebben niet de macht, maar de mannen. Ken vindt dit maar al te leuk en besluit Barbieland helemaal op zijn kop te zetten. Zal dit allemaal weer goedkomen? Als je het antwoord op die vraag wilt, moet je toch echt deze populaire film gaan bekijken – als je dat nog niet gedaan hebt natuurlijk.

Komt er een tweede deel over Ken?

Alle ogen waren gericht op Barbie (Margot Robbie) en Ken (Ryan Gosling) in deze film, maar toch blijft de film Barbie heten en niet Ken. Co-acteur Noah Baumbach en regisseur/scenarioschrijver Greta Gerwig wilden eigenlijk meer beelden van Ken laten zien, maar dit is uiteindelijk helaas niet gebeurd. “I’m not Kenough,” of misschien toch wel? Er werd een brandende vraag gesteld in 60 Minutes, waarop Greta en Noah mysterieus reageerden: komt er een vervolg op deze hitfilm, maar dan meer gericht op Ken?”Daar kan ik geen commentaar op geven. Ik bedoel, de waarheid is… ik denk dat we het wel zullen zien”, laat Greta weten. Oehh, er is dus nog hoop op een vervolg, want dit antwoord is zeker geen nee. Wij hopen in ieder geval dat we een deel twee op het grote doek gaan zien, dat zal vast en zeker net zo’n hit worden.

Interessante combinatie: Barbenheimer

Maarre, als deze Ken film niet doorgaat, betekent het niet dat we helemaal niks meer van Barbie gaan terug zien. Een tijdje is er namelijk ook bekend gemaakt dat er een nieuwe Barbenheimer-film gaat komen. Hoe en wat weten we nog niet precies, maar wat we wel weten is dat ze deze twee iconische films gaan combineren. Dit kan haast niet verkeerd gaan, toch?

Beeld: Barbie