Lifestyle

Must-have: deze stijlvolle balkontafel van Action wil je hebben

action-balkontafel

Omring jij jezelf in de zomer graag met vrienden en vriendinnen en houd je ervan om nog even na te borrelen op het balkon? Dan heeft Action de perfecte gadget voor jou! Met deze handige balkontafel verlies je geen ruimte en kan je een extra stoeltje aanschuiven.

Action balkontafel

Nog een maandje wachten en dan is het zo ver, zomer! Op de Girlscene redactie kunnen we niet wachten om met een verfrissend drankje in het zonnetje te zitten na een lange werkdag. Woon je midden in de stad en heb je niet de luxe van een achtertuin? Wees niet getreurd, want zelfs op het allerkleinste balkon is er ruimte voor een vrijmibo met je beste vrienden of gezelligste collega’s. Action heeft namelijk een handige, én niet te vergeten stijlvolle, balkontafel in het assortiment.

Het is een simpele constructie en je hangt hem in een handomdraai aan de reling van ieder balkon. Door de neutrale kleuren is de tafel niet heel erg aanwezig en kan je hem aankleden zoals je zelf wil. Doordat je de tafel in de lucht hebt hangen, krijg je op het oppervlakte meer ruimte en kan je het balkon nog aankleden met een gave accessoires of een extra stoel. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde, toch?!

Lees ook:
Action verkoopt nu een opblaasbaar bubbelbad voor een spotprijsje

Details

De splinternieuwe balkontafel van Action is handig, stijlvol en ook nog eens voor een prikkie te bestellen. Voor nog geen dertig euro heb je deze beauty al aan de reling van je balkon hangen. De tafel heeft een robuuste houtlook, maar is gemaakt van kunststof. Hierdoor is je nieuwe aanwinst tegen elke Nederlandse bui en windhoos bestendig.

Het tafeltje is stevig en compact met afmetingen van 50x45x33 centimeter. Schuif wat hoge barkrukken aan of gebruik hem als statafeltje. Surf snel naar de website, want voor je het weet zijn ze uitverkocht.

Beeld: action