News

Déze Bachelorette-deelnemer had wilde plannen met Sylvia

bachelorette-wilde-plannen-sylvia

De afvallers van de vorige aflevering van De Bachelorette waren bij RumagTV te gast om hun verhaal te doen. Hier kwam er wel een hele bijzondere onthulling naar boven. Déze Bachelorette-deelnemer had namelijk hele wilde plannen met Sylvia Geersen!

De Bachelorette

Marlon en de poëtische Malcom hebben geen roos gekregen van Sylvia Geersen en moesten de villa verlaten. In de nieuwste aflevering van RumagTV waren De Bachelorette-deelnemers te gast om te vertellen over hun ervaringen tijdens het programma. En het interview krijgt op een gegeven moment een spicy randje! Aan de heren wordt gevraagd of zij iets van een fetisj hebben in de slaapkamer. Malcolm twijfelt geen moment. “Hoge hakken”, antwoordt hij. Dit is nog maar het begin van het gesprek want deze Bachelorette-deelnemer had nog veel meer wilde plannen met Sylvia.

Na een aantal vragen komen we er ook achter dat de excentrieke Malcolm thuis ook een speciale speelkamer heeft. Daar hangt een spiegelplafond, er staat een danspaal en liggen de nodige speeltjes. Hij heeft geen gevoel van schaamte en vertelt openlijk dat hij ook wat voor Sylvia Geersen had meegenomen. “Ik had handboeien meegenomen naar Zuid-Afrika.” Malcolm was nog van plan om deze aan haar te laten zien. “Ik vind het namelijk belangrijk dat het op seksueel gebied ook matcht. Ik ben daar best wel open in.”

Lees ook:
Aha! Hier kunnen we Joris van de Bachelorette van kennen

Bijzondere bijbaan

Het is dus wel duidelijk dat Malcolm niet vies is van een spannend bed-avontuurtje en hij deinst ook niet weg voor nieuwe ideeën. Nadat de mannen van Rumag hebben gehoord dat Malcolm wel eens pikante dingen naar vrouwen stuurt, hadden zij nog één vraag om te stellen. En Malcolm geeft toe dat hij inderdaad wel eens dames diensten aanbiedt in de slaapkamer.

Naast zijn fulltime job bij een tegelhandel en zijn kleine rolletjes als acteur, zijn er dus nog meer manieren waarop de 40-jarige zijn centjes mee heeft verdiend! Zou Sylvia opgelucht zijn na dit interview, of had ze de handboeien nog wel willen zien van Malcolm?

Beeld: videoland

Must reads 👀