Celebs

Dit is alles wat je wil weten over de nieuwe Bachelorette Sylvia Geerens

Danique
sylvia-geersen-bachelorette

Onlangs is bekend gemaakt dat Sylvia Geersen op zoek zal gaan naar de liefde in het nieuwe seizoen van de Bachelorette. Wij kunnen niet wachten tot we alle liefdesavonturen van het model kunnen zien, maar we stellen je eerst even graag aan de nieuwe Bachelorette voor. 

Sylvia Geersen is de nieuwe Bachelorette

We stellen je graag voor aan het knappe model!

Begin modellencarrière

Sylvia werd op 29 september 1985 geboren in Rotterdam. Ze was op jonge leeftijd al een mooie meid en heeft als kind al meerdere modellen-jobs gedaan. In 2006 besloot ze zich aan te melden voor het allereerste seizoen van Hollands Next Top Model. De toen 20-jarige Sylvia deed het enorm goed en kwam zelfs in de finale. Helaas verloor ze toen van Sanne Nijhof en werd ze tweede. Gelukkig wist Sylvia na haar verschijning in HNTM al snel haar modellencarrière van de grond te krijgen. Binnen no-time stond ze onder contract en werd ze het nieuwe gezicht van het beautymerk Laura Mercier. Ook kreeg ze een billboard opdracht aangeboden van Guess, waar ze natuurlijk geen nee tegen zei.

Kleine Sylvia, hoe cute!

Getrouwd of gescheiden?

Zo’n knappe en succesvolle dame als Sylvia zal vast wel een leuke man aan haar zijde hebben, toch? Helaas heeft Sylvia nooit zoveel succes gehad in de liefde. In 2016 trouwde ze met de Mexicaanse Rogelio Castro Martinez. Elf dagen nadat ze elkaar voor de eerste keer hadden ontmoet. Insane! 

Niet lang daarna kwam Sylvia erachter dat haar partner een pathologische leugenaar is, daarom vroeg ze in 2017 een scheiding aan. En daar hield het helaas niet bij op. Vorig jaar heeft ze in het programma Ranking The Stars laten weten dat ze nog steeds niet gescheiden is. Martinez weigert namelijk de papieren te ondertekenen. “Dat wil ‘ie niet. Ik heb het nooit legaal gemaakt in Nederland, dus alleen als ik in Mexico ben, ben ik getrouwd”, legt Sylvia uit.

Lees ook:
OMG! Deze oud-kandidaat van de bachelorette wordt vader

Op zoek naar de liefde

Sylvia heeft er dus nog al een onrustig liefdesleven op zitten, maar ze is haar geloof in de liefde nog niet verloren! Ze heeft aangekondigd aan het nieuwe seizoen van De Bachelorette mee te doen en daar hoopt ze alsnog haar prins op het witte paard te ontmoeten! Wij zijn benieuwd hoe het seizoen zal gaan verlopen, het model heeft er zelf in ieder geval hartstikke veel zin in.

“Ik heb zo ongelofelijk veel zin in dit nieuwe avontuur. Ondanks dat ik al het een en ander meegemaakt heb, blijf ik in de liefde geloven en hou ik van romantiek. Daarom zou ik het oprecht geweldig vinden om via dit heerlijke programma mijn droomman te vinden. Ik hoop ook echt dat er zich leuke, lieve, grappige, enthousiaste en natuurlijk aantrekkelijke mannen aanmelden die met mij op een mooie liefdesreis durven te gaan.”

De vrijgezelle mannen kunnen zich nog aanmelden voor het nieuwe seizoen voor De Bachelorette.

View post on Instagram
 
Beeld: Instagram @sylviageersen