Films & Series

De Bachelorette maakt onverwachte keuze in nieuwste aflevering

sylvia geersen emotionele beelden

Na heel wat dates en gesprekken is het voor Sylvia Geersen nu echt tijd om knopen door te hakken. Waar de kijkers al bijna zeker wisten wie er naar de finale zouden gaan, maakt De Bachelorette ineens een hele onverwachte keuze!

Spoiler-alert!

De Bachelorette

Het is bijna zo ver voor de mannen, Sylvia Geersen moet de beslissing maken wie zij meeneemt naar de finale. Aan het einde van de aflevering maakt De Bachelorette wel een hele onverwachte keuze! Maar voor het zover is, gaat zij eerst met alle drie de singles nog op date. In de vorige aflevering maakte Sylvia kennis met de vrienden van Joris, Samé en Tjeerd. Ook in de halve finale zijn deze gasten er nog bij in het zonnige Zuid-Afrika. De brunette pakt hier dan ook nog de kans om met alle drie de mannen én hun vrienden, voor een laatste keer op date te gaan.

Tjeerd, Samé of Joris

De charmante Samé mag als eerst en wanneer vriend Gary hun ein-de-lijk alleen laat, krijgt hij de kans om één-op-één met De Bachelorette te spreken. Tijdens dit momentje weet hij precies wat hij moet zeggen en raakt hij Sylvia met zijn woorden.

Vervolgens is het aan Tjeerd om zich te bewijzen tijdens een potje golfen. De Amsterdammer voelt aan dat Sylvia met twijfels zit. Hij gooit zijn gevoelens op tafel en spreekt zijn onzekerheden uit. Hierna volgt kapitein Joris. Hij mag samen met zijn date cocktails maken. Sylvia vertelt hier open en eerlijk dat zij een stukje interesse mist bij hem en dat hij het minste initiatief toont naar haar. Ai, dat heeft de toon wel even gezet.

Lees ook:
Bachelorette-Matthijs kende Tjeerd al: ‘Paar keer samen gewerkt

Onverwachte keuze

De kans dat Joris nog mee gaat naar de finale is na de date wel een heel stuk kleiner geworden, totdat hij Sylvia weer laat twijfelen na het grote groepsdiner. Tijdens het laatste groepsdiner, met alle vrienden van de singles erbij, gooit Tjeerd nog zijn laatste kaarten op tafel. Letterlijk. Hij benadrukt voor de laatste keer nog zijn hevige gevoelens voor Sylvia en daar is De Bachelorette een beetje stil van. Maar gelukkig schiet Joris to the rescue en heeft wél iets te zeggen over deze actie. Samé is het met hem eens en legt uit dat dit voelt als een ‘trap na.’

Direct na het diner is het zo ver. Sylvia Geersen roept alle mannen apart bij zich om haar doorslaggevende keuze te onthullen. Waar de kijkers thuis dachten dat het gedaan was voor Joris, is hij de eerste die apart wordt genomen en hier maakt De Bachelorette wel een hele onverwachte keuze. Kapitein Joris mag blijven! Hij is de eerste die een roos ontvangt en mag mee naar de finale. Zijn reactie bij het diner heeft Sylvia over de streep getrokken.

Vervolgens krijgt ook Samé te horen dat hij nog een kans maakt op het hart van de brunette. Wat betekent dat de actie van Tjeerd hem helaas niet goed heeft gedaan. Hij moet vertrekken uit Zuid-Afrika en gaat dus niet mee naar de finale. Heeft hij zijn eigen graf gegraven?

View post on Instagram
 
Beeld: videoland

Must reads 👀