News

OMG! Déze Bachelorette-afvaller heeft een nieuwe lover

bachelorette

In de laatste aflevering van De Bachelorette stuurde Sylvia Geersen weer twee mannen naar huis. Het avontuur op zoek naar de liefde zat er op voor Tom en Sam. En vooral Tom was verbaasd, omdat hij de avond ervoor nog een romantisch dinner met Sylvia had. Maar het lijkt erop dat hij alweer vlinders heeft voor iemand anders.

De Bachelorette

Sylvia Geersen begon dit avontuur op zoek naar de liefde met maar liefst zeventien mannen. De Bachelorette is nu al enkele weken bezig en Sylvia heeft een aantal mannen zonder roos naar huis moeten sturen. Dit keer waren het Tom en Sam die hun koffers moesten pakken en terug naar Nederland keerden.

View post on Instagram
 

Tom had wel nog graag langer willen blijven om Sylvia beter te leren kennen, maar gelukkig heeft hij het inmiddels een plekje kunnen geven. Samen met afvaller Sam kijkt hij in Rozenpraat terug op zijn deelname.

Lees ook:
Déze Bachelorette-deelnemer lijkt sprekend op de broer van Monica Geuze

Nieuwe lover

In het interview vertellen de twee afvallers open en eerlijk over hun liefdesleven na de deelname. Sam geeft aan dat hij nog geen nieuwe liefde gevonden heeft. Hij gaat binnenkort naar Kroatië om daar te gaan zeilen, hij heeft dus ook nog geen tijd voor een nieuwe liefde, maar laat het gewoon op zich afkomen. Tom heeft daarentegen wel wat kriebeltjes, vertelt hij in het interview. Maar het is nog behoorlijk pril, dus hij wil er verder nog niet veel over kwijt. Wij wensen ieder geval beide mannen heel veel geluk in de liefde.

Beeld: videoland

Must reads 👀