News

WOW! Tom doet shockende onthulling over de Bachelorette

bachelorette

De Bachelorette deelnemers krijgen het iedere week weer voor elkaar om er 'fashionable' uit te zien. Vooral tijdens de rozenceremonies staan de mannen er weer fantastisch bij. Maar hoe komen de heren aan al die prachtige kleding?

De Bachelorette

De Bachelorette is al een aantal weken in volle gang en Sylvia Geersen is druk op zoek naar haar ware liefde. Sylvia heeft al een aantal mannen naar huis moeten sturen en zij geeft toe dat dit geen makkelijke keuzes zijn geweest. Wij begrijpen dit helemaal, want de vrijgezelle mannen zien er ook wel heel erg goed uit. Vooral bij de rozenceremonies zijn de outfits van de mannen echt on point. Maar waar halen ze al die prachtige kleren vandaan?

In de nieuwste aflevering van RumagTV blikken afvallers Tom en Sam terug op hun avontuur. Sam vertelde tijdens het interview ook hoe zijn deelname aan het programma verliep. “Ik kreeg maar kort voordat we daadwerkelijk zouden gaan vliegen een berichtje via Instagram. Hierin stond dat mijn account hun aansprak en of ik even met ze wilde bellen. Toen ben ik er eigenlijk een beetje als grap ingegaan”, geeft hij toe. “Ik dacht: laten we kijken wat er gaat gebeuren. Ze vroegen me dezelfde dag of ik op casting wilde komen. Hier ben ik lekker mezelf gebleven.”

Lees ook:
OMG! Déze Bachelorette-afvaller heeft een nieuwe lover

Kleedgeld

Sam kreeg drie dagen na de casting een belletje dat ze hem graag voor het programma wilden hebben. “Ik had nog een week en kreeg wat kleedgeld”, vertelt Sam in het interview. Kleedgeld?! “Ja, je krijgt iets van 600 euro om kleding te halen. Je hebt natuurlijk allemaal thema’s wat kleding betreft, en zelf heb je niet zo veel.” Nu snappen we ieder geval waarom de mannen er elke avond weer fantastisch gekleed bijstaan.

Watch on YouTube

Beeld: Videoland: Bachelorette

Must reads 👀