Celebs

OMG! Deze oud-kandidaat van de bachelorette wordt vader

bachelorette-vader

Het is alweer een tijdje geleden dat we konden genieten van Gaby Blaaser haar zoektocht naar de liefde. Maar we zijn de knappe mannen die haar hart wilde veroveren tijdens de Bachelorette nog niet vergeten. Sterker nog, na Jethro is er nog een kandidaat uit de Bachelorette die vader wordt en het kindje komt begin volgend jaar al!

Baby news! Kasper van de Bachelorette wordt vader

Op Instagram deelt hij het goede nieuws met zijn volgers

Bachelorette

Tijdens de Bachelorette konden we weer genieten van genoeg drama. Zo barste de bom toen er tussen de jongens gespeculeerd werd dat Gaby en Jordy zouden  hebben gezoend, maar dat was volgens Gaby niet waar. De jongens werden hard aangesproken en in plaats van Jordy of Jethro die dit drama hadden veroorzaakt moest Kasper de villa verlaten, ondanks dat hij zo geliefd was bij iedereen… Gelukkig wordt Kasper nog steeds bij veel mensen geliefd, want hij heeft inmiddels een nieuwe vriendin en zij verwachten binnenkort samen een kindje!

20 weken zwanger

Op Instagram maakt de oud Bachelorette-kandidaat bekend dat hij vader wordt en daar blijft het niet bij. Hij maakt namelijk ook meteen het geslacht van hun kindje bekend en schrijft: “Met trots mag ik vertellen dat wij een dochter verwachten.” Kasper zijn vriendin is op dit moment 20 weken zwanger, dus het is nog even wachten tot begin volgend jaar op de tweede Bachelorette baby.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
De Bachelorette’s Jethro deelt emotioneel bericht op Instagram: ‘Ik ben terug’

Contact met Gaby

Ook heeft Kasper nog steeds contact met Gaby, door wie hij tijdens het programma naar huis werd gestuurd. Kasper is namelijk met zijn vriendin naar Curaçao verhuisd en daar kwamen ze een oude bekende, Gaby Blaaser, tegen.

Beeld: Videoland

Must reads 👀