Celebs

Déze Bachelorette-kandidaat kun je kennen van Temptation Island

bachelorette-kandidaat

Gisteren werden de kandidaten van de Bachelorette eindelijk bekend gemaakt en konden we kennismaken met de mannen die het hart van Sylvia Geersen willen veroveren. En de oplettende fan heeft misschien al gezien dat er een aantal oude bekenden tussen zitten. Zo kan je déze Bachelorette-kandidaat al kennen van zijn deelname aan Temptation Island: Love or Leave.

Bachelorette-kandidaat

We hebben gisteren dus al kort kennis kunnen maken met Matthijs, maar wat weten we nog meer over hem? Naast dat we dus weten dat hij mee heeft gedaan aan een ander populair programma, weten we dat hij is gestopt met zijn opleiding en vervolgens de modellenwereld in is gerold. Hij houdt van uitgaan met zijn vrienden en deinst niet weg voor een avontuur. Op het gebied van de liefde is deze knapperd opzoek naar die ene goede klik. Hierbij is het hebben van lol van groot belang. Na het verlies van zijn ouders is Matthijs anders naar het leven gaan kijken. Hij is een ‘mensenmens’, maar dat komt later pas naar buiten. Hij kijkt eerst liever de kat uit de boom en laat anderen niet snel zien dat hij verliefd is. Maar wie weet vindt hij bij Sylvia wel de liefde in de Bachelorette?

Lees ook:
Zien! Zo zag Megan van Temptation Island eruit zónder botox en fillers

Temptation Island

Zijn deelname aan de Bachelorette is echter niet de eerste poging tot het vinden van de liefde op televisie. Matthijs heeft namelijk in het eerste seizoen van Temptation Island: Love or Leave meegedaan als single. Je weet wel het seizoen van Jaydi en Sonny. Matthijs zag Jaydi wel zitten, maar zij ging er vandoor met een andere single, Ricky. Helaas voor de twee is deze relatie ook tot een einde gekomen, maar Matthijs’ liefdesavontuur moet nog beginnen. Hij gaat een poging wagen om het hart van Sylvia Geersen te veroveren. En als we naar zijn persfoto kijken, denken we dat het op het gebied van looks appeltje eitje moet worden. Echter hadden we hem niet herkend als we zijn huidige persfoto met die van Temptation vergelijken.

Beeld: Videoland