Films & Series

Déze eerste beelden van De Bachelorette zorgt voor rillingen bij de fans

bachelorette-eerste-beelden

Het nieuwe seizoen van De Bachelorette is nog niet eens begonnen, maar de fans krijgen nu al de rillingen van déze ontmoeting. Sylvia Geersen is behoorlijk ongemakkelijk wanneer een van haar aanbidders een gedicht voordraagt.

Eerste beelden

We moeten nog een paar nachtjes slapen en dan gaat het eindelijk beginnen! Sylvia Geersen haar zoektocht naar de liefde als De Bachelorette. In dit nieuwe seizoen zal ze maar liefst 17 mannen ontmoeten. Wij kunnen ons voorstellen dat de eerste ontmoetingen super spannend en ongemakkelijk zijn. Maar deze deelnemer maakt het wel héél awkward!

Videoland deelt de eerste beelden van het nieuwe seizoen van De Bachelorette. Op Instagram krijgen we een fragment te zien tussen Sylvia en Malcolm. Terwijl hij naar haar toeloopt voor de eerste ontmoeting, kiest hij om een soort spoken-word voor Syl op te dragen. Zelf wordt de Bachelorette daar een beetje bang van, geeft ze toe. Had jij je lach in kunnen houden?

View post on Instagram
 

Lees ook:
OMG! Sylvia Geersen verklapt de uitkomst van de Bachelorette 

Reacties van de fans

Niet alleen wij gaan ‘stuk’ om deze eerste beelden van De Bachelorette, maar ongeveer heel Nederland vindt deze actie pijnlijk om te zien.”Krijg hier de rillingen van”, laat FawrynotSawry weten. En daar zijn wij het helemaal mee eens! Een andere trouwe fan reageert: “Knap hoe deze dame niet in de lach schiet. 😂🤷‍♀️”

Wanneer Sylvia “Jij bent dichter?” vraagt aan Malcolm, wordt het fragment nóg wat tenen krommender dan het al was. “Nee, ik ben opener”, antwoord hij. Ah! “Wat pijnlijk zeg. Snap echt niet dat wij Nederlanders denken, dat iets beter in slecht uitgesproken Engels klinkt 😂”

Beeld: videoland

Must reads 👀