News

Bizarre onthulling over Bachelorette-deelnemer: ‘Ik mag hem echt niet’

Compilatie de bachelorette

Sylvia Geersen is al een aantal weken druk aan het daten met de vrijgezellen mannen. Maar de bachelorette heeft ook al van veel mannen afscheid moeten nemen. Hoewel Sylvia het met iedereen goed kan vinden, zijn niet alle mannen even goede vrienden buiten de villa. Bij déze twee Bachelorette-deelnemers was het namelijk al snel duidelijk dat ze elkaar niet zo liggen.

Bachelorette-deelnemers

De Bachelorette is al een aantal weken in volle gang en de groep mannen wordt ook steeds kleiner. Sylvia heeft ook al veel mannen teleur moeten stellen. Zo ook Otman en Malcolm. Beide waren echte spraakmakers en waren zeker niet op hun mondje gevallen. Zij waren allebei op zoek naar de ware liefde, maar werden helaas door Sylvia naar huis gestuurd. Hoewel zij het met Sylvia goed konden vinden, was de relatie tussen Otman en Malcolm minder sterk. De twee Bachelorette-deelnemers gaven namelijk aan in een interview met RUMAGTV dat zij elkaar niet zo liggen en dit werd ook al snel duidelijk in de video.

Lees ook: 
Bah! Kijkers Bachelorette spotten iets heel vreemds bij Matthijs

Spanning

Dat Malcolm en Otman elkaar niet mogen werd al snel duidelijk in de aflevering van RUMAGTV. De twee heren werden geïnterviewd door Yaël en René en de spanning liep hoog op. Otman maakte direct duidelijk wat zijn plek op de bank is en zegt recht in het gezicht van Malcolm dat hij hem wel een hoek zou willen geven. Hoewel het duidelijk is dat beide mannen elkaar niet mogen, vraagt Yaël het nog een keertje voor de zekerheid. “Maar mogen jullie elkaar echt niet of is het een act?” Beide mannen hoeven niet lang na te denken over hun antwoord. “Ik mag hem echt niet, ik zeg het je eerlijk”, aldus Otman. Ook Malcolm kan niet snel genoeg antwoorden. “Weet je wat het is, niemand mag jou. Dat is het ergste”, zegt Malcolm. Duidelijke uitspraken!

‘Waar is dat vuur?’

Ondanks dat de mannen het niet goed met elkaar kunnen vinden, werd er alsnog gesproken over de recentste aflevering van De Bachelorette. De heren hadden een duidelijke mening over de uitzending. “Het wordt een beetje saai”, vindt Malcolm. “Het is dat je denkt van: ‘Waar is dat vuur? Wordt er nog een beetje wat gedaan?’.” Malcolm geeft ook aan dat hij het fysieke contact mist in de afleveringen. En het zal je verbazen, maar ook zijn vijand Otman is het eens met Malcolm. “De strijd is er niet.” Ook Otman heeft zo zijn twijfels over de connecties tussen de mannen en Sylvia. “Volgens mij is iedereen gewoon een beetje bezig met zichzelf. Het is koud geworden. Het is niet echt zo dat er nog strijd is.” Hij heeft hier ieder geval wel een goede reden voor. “Ja, de leukste jongens zijn er natuurlijk al uit”, aldus Otman.

‘Kansloos’

In de nieuwste aflevering van De Bachelorette was het eerste kus moment tussen Tjeerd en Sylvia. Maar Sylvia wees de kus af, want ze was er nog niet klaar voor. Malcolm en Otman delen beide dezelfde mening over dit moment. ”Ten eerste je vraagt het niet”, zegt Otman. Ook Malcolm geeft hem gelijk. “Dat is kansloos. Kom op man”, reageert Otman. “Je voelt het contact en je doet het gewoon. Dan zie je achteraf wel of het de bedoeling was of niet.” Ondanks de meningsverschillen tussen Malcolm en Otman, geeft Malcolm hem dit keer wel gelijk. “Je doet het gewoon en that’s it.”

Watch on YouTube

Beeld: Videoland: De Bachelorette

Must reads 👀