Celebs

Beschuit met muisjes! Déze Bachelorette-deelnemer is vader geworden

bachelorette-deelnemer-vader

Deze deelnemer kunnen we allemaal kennen van het eerste seizoen van De Bachelorette waarin hij het hart van Gaby probeerde te veroveren. Hoewel dat niet is gelukt, vond hij wel liefde ná het programma. Samen met zijn knappe vriendin mocht hij zijn dochtertje Julia verwelkomen en is deze Bachelorette-deelnemer vader geworden van zijn eerste kindje.

De Bachelorette

Hoewel het Kasper Spaalman niet lukte om het hart van Gaby te veroveren, ging Kasper niet bij de pakken neerzitten. Na De Bachelorette heeft Kasper nog meegedaan aan het datingprogramma First Dates, maar ook daar vond hij niet de liefde van zijn leven. Keer op keer had Kasper best een leuke klik met iemand, maar geen klik die zijn hart deed overslaan. Totdat Iris in zijn leven kwam. In Iris heeft deze Bachelorette-deelnemer de liefde wél gevonden en mag hij zich zelfs de trotse vader noemen van hun dochtertje Julia.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Zien! Déze man heeft het hart van Diego veroverd in Prince Charming

Dochtertje Julia

Inmiddels is het dus helemaal goed gekomen voor de Bachelorette-deelnemer en tevens kersverse vader Kasper en zijn knappe vriendin Iris. De twee zijn de trotse ouders van hun eerste kindje. Een Instagram-post waarin ze hun grote trots op volgers delen mag daarom niet ontbreken. “Daar is ze dan onze Julia”, schrijft de kersverse vader bij de foto. In de comments wordt deze oud-deelnemer overspoelt met lieve reacties en felicitaties. “Gefeliciteerd kanjers!! Maximaal genieten van jullie wondertje”, schrijft een volger. Daar sluiten we ons helemaal bij aan.

View post on Instagram
 

Beeld: Videoland

Must reads 👀