News

Déze Bachelorette-deelnemer is met de billen bloot op tv geweest

bachelorette-deelnemer-naakt

In de eerste aflevering van De Bachelorette hebben we kennis gemaakt met alle singles. De zeventien mannen die het hart van Sylvia Geersen willen veroveren zijn overduidelijk niet cameraschuw. Déze Bachelorette-deelnemer is zelfs al eens met de billen bloot op televisie geweest!

De Bachelorette

De eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van De Bachelorette staan eindelijk online. We hebben hier kennis gemaakt met de zeventien singles die de strijd aan gaan om de liefde van Sylvia Geersen te winnen. Één voor één lopen de mannen de rode loper af naar de bachelorette om hun beste eerste indruk achter te laten. De een draagt een gedicht op en de ander gaat zingen. Ze zetten allemaal hun beste beentje voor.

Er zitten veel alfamannetjes in de groep en in de tweede aflevering is het wel duidelijk dat ze alles op alles zetten om Sylvia te imponeren. De kandidaten zijn zeker niet cameraschuw én deze Bachelorette-deelnemer is zelfs al eens zonder kleding op nationale televisie verschenen.

Met de billen bloot

We hebben het hier over de zelfstandige fysiotherapeut, Rick van Oudgaarden. Het kan dus zijn dat je hem al eens eerder op de buis hebt gezien. Hij deed mee aan het informatieve programma Gewoon. Bloot. Hier gaan volwassenen uit de kleren voor een groep kinderen, zij mogen dan alles vragen wat ze willen.

Rick was te zien in de aflevering over billen en hij vond heel wat van zichzelf. “Doordat ik redelijk grote billen heb, zit niet elke broek fijn”, schepte hij op in het programma. De Bachelorette-deelnemer was dus écht helemaal naakt in de aflevering en alles was te zien! Herkende jij hem in De Bachelorette?

Lees ook:
OMG! Onverwachte plottwist bij eerste aflevering van De Bachelorette

Malcolm

Rick was niet de enige die je eerder op de buis hebt kunnen zien. Ook romanticus Malcolm is meerdere keren op de buis verschenen. Hij speelt kleine rolletjes in reclames en bekende Nederlandse series. Malcolm was te zien in de populaire serie Mocro Maffia, Klem, Tropenjaren en Ik Weet Wie Je Bent. Naast zijn fulltime baan bij een tegelhandel, werkt hij dus ook als acteur.

Must reads 👀