News

Déze Bachelorette-deelnemer heeft zijn baan opgezegd voor Sylvia

Compilatie de bachelorette

De Bachelorette is al een aantal weken bezig en Sylvia Geersen is alweer op de helft van haar zoektocht naar de ware liefde. Zij begon het avontuur samen met twintig vrijgezelle mannen die er alles aan wilden doen om het hart van de knappe brunette te veroveren. Déze Bachelorette-deelnemer heeft namelijk zelfs zijn baan opgezegd voor Sylvia. WOW!

De Bachelorette

Het avontuur van Sylvia Geersen begon samen met twintig knappe vrijgezelle mannen. Maar voor deze deelname moesten de mannen wel een aantal dingen regelen. De mannen moeten namelijk voor de opnames van De Bachelorette ruim een maand vrij vragen, omdat je nooit zeker weet of je er van begin tot einde in zit. Er is natuurlijk ook een kans dat je na de eerste of tweede aflevering al naar huis moet. Dit was helaas voor Bachelorette deelnemer Robert het geval.

Het avontuur van Robert was van korte duur en hij zat voor hij het wist alweer in het vliegtuig terug naar Nederland. Maar hij had er heel veel voorover om het hart van Sylvia te veroveren. Robert vertelt hier meer over in de aftertalk van Rumag aan René en Yaël.

‘Ik moest er even tussenuit’

In de aftertalk van Rumag vertelt Robert hoe hij bij het programma terecht is gekomen en waarom hij zo graag mee wilde doen. “Ik zat eigenlijk even niet zo lekker in mijn velletje vorig jaar. Er was wat ellende gebeurd en ik wist even niet wat ik met mezelf aan moest, dus ik was mezelf even kwijt”, vertelt Robert. “Toen had ik zoiets van, ik moet er even tussenuit, even resetten. Een stapje terug en weer twee naar voren.” Vervolgens kwam De Bachelorette op zijn pad en dat was natuurlijk de perfecte kans voor de vrijgezel. “Even helemaal uit je comfortzone, met die gasten op pad, naar Zuid-Afrika. Toen had ik zoiets van, dit moet ik doen”, aldus Robert.

Lees ook: 
Love is in the air! Bachelorette Rick heeft vlinders in zijn buik

Baan opgezegd

Robert was ready voor een nieuw avontuur en heeft dit ook aangegeven op zijn werk. “Maar toen kreeg ik geen vrij”, vertelt hij. Robert werkte als manager in de installatietechniek, maar hij wilde er gewoon voor gaan en de keuze was al snel gemaakt. De Bachelorette-deelnemer heeft toen de beslissing genomen en heeft zijn baan opgezegd. “Ik had maandagavond alles afgrond en dinsdagochtend zat ik in het vliegtuig.” Jammer genoeg heeft Robert niet het hart van Sylvia kunnen veroveren, maar heeft hij er wel mooie herinneringen aan over gehouden.

Watch on YouTube

Beeld: Videoland: De Bachelorette

Must reads 👀