Films & Series

Huh?! Déze Bachelorette-deelnemer verrast alle kijkers!

bachelorette-deelnemer-

Er is vandaag weer een nieuwe aflevering van De Bachelorette verschenen op Videoland. Sylvia date er op los en maakt aan het einde wel een hele verrassende keuze. Wij dachten namelijk dat deze Bachelorette-deelnemer naar huis zou gaan!

Spoiler-alert!

De Bachelorette

Sylvia Geersen heeft het er maar druk mee in De Bachelorette. Er doen dit seizoen zóveel mannen mee, dat ze zich aan één stuk door suf date. De aflevering begint met een groepsdate. De heren volgen samen met Sylvia een yogales. Ze geniet enorm van de lompe bewegingen en alle heren die toch wat houteriger zijn dan dat ze hadden gehoopt.

De dag daarna zijn Shaka, Jordy, Sam, Oskar en Samé aan de beurt voor een date. Samé heeft enorme hoogtevrees, maar laat zich niet kennen wanneer hij erachter komt dat ze gaan ziplinen. Naast alle groepsdates, heeft Tjeerd ook de eer gekregen om alleen met Sylvia op date te gaan.

Ratelende Rick

Ondanks dat de heren het onderling goed kunnen vinden, is er één Bachelorette-deelnemer waar de groep zich mateloos aan irriteert. Als je de aflevering gezien hebt, weet je vast wel wie dit is. Rick, natuurlijk! Tijdens een napraat momentje blijft hij maar doorratelen en geeft hij de andere heren niet de kans om ook hun zegje te doen. Tot ergernis bij de anderen, reageert hij op simpele vragen met hele diepgaande en filosofische antwoorden. Later heeft hij dit zelf ook door en biedt hij zijn excuses aan.

Door zijn gedrag is Rick bang dat hij “zijn eigen graf heeft gegraven” en de groep stemt hier wel in mee. De Bachelorette-deelnemer “is in zijn gedachte al zijn koffers aan het pakken.” Zal dit echt zo zijn, of kan Sylvia het wel door de vingers zien?

Lees ook:
OMG! Grote plottwist voor Sylvia Geersen in De Bachelorette

Wie krijgt een roos?

Bij de rozenceremonie is Giancarlo de eerste die een roos ontvangt. Hij had daarvoor punten gescoord bij Sylvia toen hij zich emotioneel opstelde en vertelde over zijn overleden broer. De twee vlogen elkaar in de armen. Daarna kregen ook de zingende Shaka, Melvin, Tjeerd, kapitein Joris, Tom, Oskar, Matthijs, Sam en Samé ook een roos. Zou Rick er eentje krijgen? Ja, hoor! De beauty heeft naar verbazing ook de praatgrage Bachelorette-deelnemer een roos gegeven, hij is door naar de volgende ronde. Uiteindelijk zijn het de knappe Jordy en sfeermaker Marlon die naar huis gestuurd worden.

View post on Instagram
 
Beeld: videoland

Must reads 👀