Celebs

Wordt Bachelor-ster Oriana Werff de nieuwe Bachelorette?

bachelor-oriana-werff

Oriana Werff deed in 2021 mee aan De Bachelor om het hart van Tony Junior te veroveren. Ze heeft gemende gevoelens over haar deelname, maar deinst zeker niet terug voor een vervolg.

De Bachelor

De voormalig Bachelor-ster Oriana Werff is te gast in de podcast ‘EN DAN?’ en ze vertelt hier over haar deelname en de grote nasleep die de realityshow met zich mee bracht. Het programma heeft haar veranderd en Oriana is het afgelopen jaar veel zelfverzekerder geworden. “Ik ben heel blij met mezelf”, vertelt de realityster. “Dat klinkt misschien raar, maar ik heb natuurlijk een tijdje met mezelf in de knoei gezeten. Ik ben nu echt heel happy en ik weet van mezelf dat ik een fijn persoon ben om mee om te gaan. Die bevestiging heb ik nooit gehad, dus dat is voor mij een stukje rust.”

Lees ook:
Maureen over slechte eerste indruk van Thomas bij De Bachelor

‘Laat maar even zien wat voor mannen er voor mij zijn’

Oriana zit nu dus een stuk beter in haar vel en heeft naar eigenzeggen “een leuke baan, een huisje en een hondje”, dus wat zou je nog meer willen? Een relatie! Ondanks dat de Bachelor-ster ‘niet zo bezig is’ met de mannenjacht, zou ze het wel heel leuk vinden.

Hoe het in de toekomst allemaal zal gaan lopen weet ze nog niet, maar ze hoopt wel ooit op een gezinnetje. “k ben nu echt heel tevreden, dus ik heb nu eigenlijk geen haast. Ik laat het allemaal op me afkomen.” Maar ze zou zeker geen ‘nee’ zeggen al zouden de makers van De Bachelorette haar vragen voor een eigen seizoen. “Dat zou ik wel doen, zeker nu. Laat maar even zien wat voor mannen er voor mij zijn.” Wie weet zien we Oriana volgend seizoen wel met de roos in haar handen staan tegenover een groep knappe mannen.

Watch on YouTube

Beeld: instagram @xoriana