News

Baby nieuws: deze Temptation Island-deelneemster is zwanger

temptation-island-deelneemster-zwanger

Als je groot fan bent van Temptation Island, dan weet je waarschijnlijk wel wie Milou van Agtmael is. Ze deed in 2019 mee aan de ultieme relatietest. Op Instagram deelt Milou goed nieuws met al haar volgers. Ze is namelijk zwanger!

Milou in Temptation Island

Tijdens haar deelname in 2019 ging Milou de ultieme relatietest aan met haar toenmalige vriend Heikki. Het werd even spannend of ze wel met Heikki naar huis zou gaan, want ze kreeg een goede klik met Jietse. Maar goed; Milou verliet het eiland gewoon met Heikki, ondanks dat de twee kort na het avontuur toch uit elkaar gingen.

In verwachting

Op Instagram deelt Milou nu goed nieuws. “Als God je een zoon geeft, is het omdat je het verdient om te weten wat ware liefde is”, schrijft de oud Tempation Island-deelneemster bij de post. In de door Milou gedeelde video zien we een aantal bijzondere momenten. Het kinderkamertje komt voorbij, maar ook de echo van de baby is te zien. En ook showt Milou haar groeiende babybuik op Instagram.

De oud Temptation Island-deelneemster laat weten dat ze inmiddels al twintig weken in verwachting is van een jongetje en dat ze op 24 december 2023 is uitgerekend.

View post on Instagram
 

Lees ook:
Baby nieuws: deze EOTB-deelneemster is in verwachting

Reacties op Instagram

De comments van Milou stromen vol met positieve reacties en felicitaties. “Woehoe, zo leuk!”, reageert Sem de Coninck, die zelf ook in verwachting is van haar eerste kindje. En ook oud Temptation Island-deelnemer Melissa reageert: “Gefeliciteerd, mop”. Namens de redactie Girlscene feliciteren wij Milou met de zwangerschap en wensen we haar veel geluk in de toekomst.

Beeld: temptation island