Celebs

Baby news! Dit Ex On The Beach koppel heeft hun eerste kindje gekregen

Over het algemeen gaat Ex On The Beach over drama en lust. Maar af en toe kan daar ook meer uit opbloeien: bijna ieder seizoen zien we namelijk wel een nieuw koppel ontstaan. En nu heeft één van die Ex On The Beach koppels hun eerste kindje mogen verwelkomen!

Dít koppel uit Ex On The Beach heeft hun eerste kindje gekregen

Ook delen ze direct de prachtige naam van hun baby girl!

Dante en Jamy

Als je het zesde seizoen van Ex On The Beach hebt gezien, dan heb je Jamy en Dante vast wel onthouden. De twee ontmoetten elkaar tijdens de opnames in Thailand en direct raak. Ze gingen dan ook helemaal verliefd terug naar huis, maar eenmaal thuis ging het niet meer over rozengeur en maneschijn, want het stel ging uit elkaar.

Baby on the way

Gelukkig was hun break-up niet van lange duur en zijn ze inmiddels alweer zo’n twee jaar helemaal happy samen. In maart dit jaar had het stel een mega leuke aankondiging voor ons: het Ex On The Beach koppel was namelijk in verwachting van hun eerste kindje! Nu hebben ze hun prachtige kindje mogen verwelkomen in de wereld. En dit is niet het enige leuke nieuws van hun kant. Een tijdje geleden is Dante op één knie gegaan voor Jamy en heeft hij haar ten huwelijk gevraagd. Lief!

Lees ook
Dante van Ex On The Beach heeft Jamy ten huwelijk gevraagd

Jailey-Rose Vermeeren

Op 20 augustus is het prachtige dochtertje van Jamy en Dante geboren. En ze delen een super schattige foto van de new born! ”Zo klein, zo mooi, zo bijzonder. Welkom in ons leven, groot wonder”, schrijft het stel erbij. Verder delen ze ook de naam en geboortedatum van hun dochtertje. ”Jailey-Rose Vermeeren 20.08.2022 💕”. Hoe lief! Wij feliciteren de ouders met deze prachtige aanwinst aan hun familie.

View post on Instagram
 

Beeld: instagram @jamybrands