Lifestyle

Droombaan! Krijg 50 euro per uur betaald om door TikTok te scrollen

Danique
baantje-tiktok

Heb je het wel gezien bij je huidige bijbaantje waar je minimum loon verdient? Dit bedrijf biedt een baantje aan waar je 50 euro per uur verdient door te scrollen op TikTok! Dat klinkt als de ultieme droombaan!

TikTok droombaan

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het is écht waar! Het bedrijf ‘Ubiquitous’ is opzoek naar werknemers die voor hen op TikTok willen scrollen. Super goed betaald krijgen voor iets dat je toch al elke dag doet? Sign us up! De vacature werd door The New York Post aan het licht gebracht en mensen geloofden hun ogen niet toen ze het lazen. Het influencer bedrijf biedt oprecht 50 euro per uur aan om video’s te bekijken. Ze zoeken iemand om 12 uur lang TikTok’s te bekijken en je hebt er 3 dagen de tijd voor. Dat is de makkelijkste 600 euro die je ooit verdient hebt!

Naast dit enorm hoge salaris, krijg je er ook nog eens een welkomstpakket bij. Hier zit onder andere een giftcard van UberEats ter waarde van $50 in, een Target cadeaubon ook van $5o én nog een ringlight en tripod voor als je zelf TikTok’s wil maken. Dat is niet verkeerd!

Lees ook:
Betaald krijgen voor het kijken van Netflix? Wat een droombaan!

Weinig eisen

Voor als je nog niet overtuigd was om je aan te melden: je hoeft er nul ervaring of volgers voor te hebben om je aan te melden! De enige twee eisen zijn, dat je ouder moet zijn dan 18 jaar en dat je een profiel hebt op de app.

Waarschijnlijk hebben tienduizenden mensen zich al aangemeld, maar aarzel niet! Ubiquitous heeft namelijk benadrukt dat het echt niet uitmaakt wie je bent en ze zijn ook niet opzoek naar een TikTok-expert . “Echt iedereen kan zich aanmelden zolang ze een account hebben op de app.”

Beeld: pinterest