Celebs

Love is in the air! EOTB-Ayleen heeft een nieuwe lover

Jamy
ayleen-nieuwe-liefde

Ayleen kennen we natuurlijk allemaal van het programma Temptation Island. Ze deed mee als verleidster en wist dit succesvol te volbrengen. Later heeft ze ook nog meegedaan aan Ex On The Beach. Hoewel ze ieder programma single verliet, lijkt het erop dat de realityster nu een nieuwe liefde heeft gevonden.

Ayleen

De knappe Ayleen heeft meegedaan aan verschillende reality programma’s. Zij deed namelijk mee aan het programma Temptation Island in 2019, waar ze het Heikki probeerde lastig te maken. Heikki deed samen met zijn vriendin Milou mee. Uiteindelijk wist de blondine zijn hart niet te veroveren en ging ze single terug in het vliegtuig in naar huis.

Drie jaar later verscheen de knappe blondine in het programma Ex On The Beach. Zij kwam het strand oplopen en er zaten maar liefst twee exen op haar te wachten. Dit zorgde voor veel drama en chaos. Maar ook in dit programma heeft Ayleen niet de ware gevonden en ze verliet de villa zonder nieuwe lover. Maar heeft Ayleen nu toch haar nieuwe liefde gevonden?

Lees ook: 
Love is in the air! Temptations Romée heeft een nieuwe vriend

Happy Valentine’s Day

Gister was het een dag vol liefde en plaatste koppels massaal foto’s en Stories op hun Instagram. Ook Ayleen deelde een verrassende foto op Instagram. De foto is niet heel duidelijk, maar de realityster deelde een foto met een jongen die haar hand vasthoudt. Dit is niet het enige wat op de foto te zien is. Bij de foto plaatst ze ook nog een hartjes sticker met de tekst: ”Happy Valentine’s Day”. Oeh la la!

Beeld: Instagram: @ayleenbella