Love

Dit zijn de beste plekken voor een avontuurtje in de buitenlucht

avontuurtje in de buitenlucht

De meeste van onze avontuurtjes zijn natuurlijk gewoon in bed. Maar soms als je in een risky mood bent kan je het wel eens buiten het bed zoeken. Wij vertellen je de beste plekken voor een avontuurtje in de buitenlucht.

1. In de tuin

Als je bang bent om betrapt te worden, dan is je eigen tuin wel de veiligste optie. Wat fijn is aan je eigen tuin is dat je nog steeds het spannende effect hebt van een avontuurtje in de buitenlucht, maar je wel nog enigszins wat privacy hebt. Helemaal als je je achter een bosje of hekje verschuilt. Let er wel op dat je niet te luidruchtig wordt, want je moet je buren nog wel onder ogen durven komen.

2. Op een boot

Heb je een boot tot je beschikking? Maak hier dan zeker gebruik van samen met je lover. Wat is er nou romantischer dan met z’n tweeën dobberen op het water en samen een spannende nacht beleven. Hier hebben jullie alle vrijheid om ultiem van elkaar te genieten. Daarom is dit de perfecte plek voor een avontuurtje in de buitenlucht. How romantic!

3. In het water

Als je in het water bent of onder een waterstraal staat, kan je huid gevoeliger worden voor aanrakingen. Hierdoor kan je intens genieten van het moment. Kies voor het zwembad op vakantie, onder de douche of misschien wel in een meertje. How exciting!

Lees ook: 
Déze 8 dingen vinden we nóg fijner dan een bedavontuurtje

4. In het bos

Zijn jullie samen een romantische wandeling aan het maken in het bos? Dan is er niets spannender dan een avontuurtje tussendoor in de bosjes. In de natuur is het heel rauw en simpel, maar daarom juist heel erg spannend. Let er wel op dat je niet gezien wordt, want je wil natuurlijk geen gezinnen met kleine kindjes laten schrikken.

5. Op het strand

Een avontuurtje op het strand kan heel erg spannend zijn, omdat je van het strand een vakantie gevoel krijgt. Ook kan het geluid van de golven heel opwindend werken. Kies een afgelegen stukje strand en ga achter wat rotsen zitten. Neem een grote handdoek, deken of strandstoel mee. Zo zorg je ervoor dat je ‘s avonds niet nog allerlei korrels uit bepaalde delen hoeft te vissen.

Beeld: Pinterest