Films & Series

Op deze datum kunnen we Avatar: The Way Of Water zien op Disney+

avatar op disney+

Avatar-fans hebben er een aantal jaar op moeten wachten, dertien jaar om precies te zijn, maar op 14 december 2022 was Avatar: The Way Of Water eindelijk te zien in de bioscoop. De film draait nog steeds in de bioscopen, maar hoe fijn is het als je hem vanaf je bank kan bingen. Goed nieuws! Want binnenkort komt Avatar: The Way Of Water op Disney+.

Avatar: The Way Of Water

Avatar: The Way of Water is een groot succes. Fans hebben er dertien jaar op moeten wachten, maar het was het zeker waard. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze moeten doorstaan. Het is een prachtige film om te zien en je gaat zeker een traantje laten vallen. Avatar: The Way of Water draait nog steeds in de bioscopen, maar zal binnenkort dus ook te zien zijn op Disney+.

Disney+

Avatar: The Way of Water is net zoals de eerste Avatar film geproduceerd door 20th Century Fox. Deze filmstudio is onderdeel van de The Walt Disney Company. Dit is ook de reden dat de nieuwste Avatar-film binnenkort te zien is op Disney+. Normaal gesproken is een bioscoopfilm na twee maanden al te streamen op Disney+, maar bij grote films zit dit anders in elkaar. Ze maken de tijd tussen de twee releases dan een stuk langer. Dit deden ze ook bij de film Black Panther 2: Wakanda Forever. En nu dus helaas ook bij Avatar: The Way of Water. Gelukkig heeft Disney+ de trailer van de film gedeeld samen met de releasedatum. Dus zet 7 juni maar alvast in je agenda, want vanaf deze datum is Avatar: The Way of Water te streamen op Disney+

Watch on YouTube

Lees ook: 
Janice Blok deelt eerste beelden van tweede film De Tatta’s

Bioscoop

Wil je de film nog op het grote scherm kijken? Dan kan dat nog wel een tijdje. We weten niet precies hoelang de film nog in de bioscoop zal draaien, dat hangt namelijk ook af van het aantal bezoekers. Maar als je binnenkort gaat, is de kans groot dat je hem nog voor de laatste keer in de bioscoop kan bekijken.

Beeld: Avatar: The Way Of Water

Must reads 👀