Films & Series

Om déze reden werd de autoruzie in MAFS niet uitgezonden

autoruzie-mafs-martijn-nicole

In het nieuwe seizoen van Married At First Sight valt het sprookje van Martijn en Nicole al snel in duigen. Al dat gekibbel lijdt uiteindelijk naar een gevaarlijke ruzie in de auto, er wordt aan de handrem getrokken. De experts leggen uit waarom de autoruzie tussen MAFS Martijn en Nicole nooit is uitgezonden.

Spoiler-alert!

Nicole en Martijn

In de vorige aflevering hebben we allemaal kunnen zien hoe het liefdesavontuur van Martijn en Nicole veranderden in een nachtmerrie. Van het gekibbel bij het zwembad tot aan een hevige ruzie in de auto terug naar huis van het dorpje. De ruzie escaleerde toen Nicole tijdens het rijden aan de handrem trok. Levensgevaarlijk! Maar toch vonden kijkers thuis het jammer dat dit niet is uitgezonden. Expert Patrick van Veen legt de situatie uit aan RTL Boulevard.

View post on TikTok


‘Is iedereen veilig?’

“Ze krijgen een discussie in de auto. Nicole wil uitstappen en Martijn zegt: ‘Nee, dat kan niet.’ Op een gegeven moment trekt Nicole aan de handrem en stapt uit en die wil te voet verder”, begint expert Patrick met zijn uitleg. Hij vertelt dat de productie wel even wat geschrokken van de actie van Nicole. “De eerste vraag die je stelt, is iedereen veilig? Zij springt uit die auto, die auto staat ergens langs de kant”, gaat hij verder.

Ook vind Patrick het vervelend dat hij zelf niet in de buurt was om op tijd in te grijpen in de situatie. “Het nadeel was, ik had heel graag heel vroeg met ze in gesprek willen gaan. Ik was nog onderweg, ik zat nog in het vliegtuig. Ik hoorde op een tussenlanding in Milaan dat er wel al iets was gebeurd.”

Lees ook:
OMG! Married At First Sight krijgt een nieuwe spicy versie

Een grote flop

De expert legt uit dat het géén bewuste keuze is geweest om dit fragment niet uit te zenden op televisie. “Wij maken geen Big Brother, er hangt niet echt 24 uur zo’n GoPro in de auto. Helaas, ik heb de beelden ook niet.”

Niet alleen de kijkers balen enorm dat de autoruzie tussen MAFS Martijn en Nicole niet is uitgezonden, maar ook Aran Bade van RTL Boulevard vindt het een slechte move. “Het is gewoon een flop dat ze dat niet op beeld hebben. Ik denk dat de makers ook baalden. Deels denk ik wel dat het er echt niet was, aan de andere kant: Je ziet die GoPro’s gewoon in de auto’s”, aldus Aran.

Beeld: rtl

Must reads 👀