Celebs

Astleigh en Rowan van MAFS delen goed nieuws

rowan-astleigh

We hebben in het afgelopen seizoen van Married At First Sight allemaal kunnen zien hoe Rowan en Astleigh smoorverliefd op elkaar werden. Inmiddels wonen ze samen en hebben ze hun woning ook al verbouwd, maar nu heeft Astleigh nog meer goed nieuws!

Married At First Sight

Het gebeurt niet vaak dat een stel na de deelname van Married At First Sight nog steeds samen is, maar bij Astleigh en Rowan was het meteen liefde op het eerste gezicht. De twee moesten gelijk trouwen toen ze elkaar voor het eerst zagen. Heel spannend dus! Maar het MAFS-experiment is voor het stel meer dan geslaagd. Ze waren dan ook één van de meest succesvolle matches van het afgelopen seizoen.

Lees ook:
Married At First Sight wordt komend seizoen dubbel zo leuk

Achternamen

Op Instagram deelt Astleigh goed nieuws. Hij laat weten dat hij tegenwoordig door het leven zal gaan als Astleigh van Emden-Eckhardt. Dat houdt in dat hij de achternaam van zijn vrouw Rowan heeft aangenomen. Cute! En Astleigh is niet de eerste die dit doet, want Rowan nam ook al eerder de achternaam van Astleigh aan en heet daarom nu ook Rowan van Emden-Eckhardt.

Beeld: instagram: @astleighvanemden

Must reads 👀